Ingezonden persbericht


Tripp Lite aanwezig op Channel Expo

NEC, Birmingham, 21-22 mei

Stand F49

Londen, 15 Mei 2008 - Tripp Lite, de toonaangevende producent van energiebeveiliging en verbindingsapparatuur, kondigt haar aanwezigheid aan op Channel Expo in de NEC in Birmingham van 21 tot 22 mei. Channel Expo is één van de grootste beurzen in het Verenigd Koninkrijk waar de nieuwste producten, diensten en technologie voor de channel markt voorgesteld worden.

Tripp Lite is een toonaangevende producent van innovatieve energiebeveiliging en verbindingsapparatuur en heeft meer dan 85 jaar ervaring in design en engineering. Het bedrijf biedt meer dan 1.000 producten - inclusief de nieuwste UPS-systemen, overspanningsbeveiligers, omvormers, PDU's, KVM-switches, kabels, connectiviteitsproducten en accessoires voor netwerkmanagement in bedrijven of voor thuisgebruik.

Tijdens Channel Expo zal Tripp Lite verschillende van zijn nieuwe producten voorstellen: van UPS-systemen, KVM-switches, kabels en verbindingssystemen tot de nieuwste PDU's en mobile computing accessoires. Tripp Lite's vertegenwoordigers tijdens Channel Expo zijn: Eric Diehl, Vice President of Sales, Western Europe and Canada, Peter Harris, UK Sales Manager en Darwin Haines, Vice President International Business Development.

"Channel Expo is een toonaangevend jaarlijks evenement en een uitstekende gelegenheid voor ons om nieuwe partners te ontmoeten," zegt Eric Diehl van Tripp Lite. "Het Verenigd Koninkrijk is een belangrijke markt en we kijken ernaar uit om ons business aanbod voor te leggen aan mogelijke partners tijdens de beurs," gaat hij verder.

Om een vertegenwoordiger van Tripp Lite te ontmoeten of om meer te weten te komen over Tripp Lite's producten, breng een bezoek aan stand F49 op NEC of neem contact op met onderstaand perscontact.

Over Tripp Lite
Productbetrouwbaarheid en uitzonderlijke serviceverlening zijn al 85 jaar het handelsmerk van Tripp Lite. Als toonaangevende producent van energiebeveiliging en verbindingsapparatuur bracht Tripp Lite als eerste het innovatieve UPS-systeem speciaal voor pc's en 's werelds meest betrouwbare overspanningsbeveiliger - de Isobar® - waarvan er ruim 16 miljoen in gebruik zijn. Het bedrijf heeft - met meer dan 1.000 kant-en-klare producten - het grootste assortiment aan onder meer UPS-systemen, overspanningsbeveiliging, omvormers, KVM-switches, kabels en connectiviteitsproducten, power strips en PDU's, laptopaccessoires, racks en accessoires voor netwerkmanagement. Tripp Lite heeft zijn hoofdkantoor in het Amerikaanse Chicago en een wereldwijd netwerk van verkoopkantoren. De visie van Tripp Lite rust op: betrouwbaarheid, uitzonderlijke dienstverlening en producten van hoogstaande kwaliteit. Meer informatie over Tripp Lite, de verkoopkantoren en verkooppartners is te vinden op www.tripplite.com.

Perscontact
Mieke Vandevyvere
Open2Europe
Tel: +33 1 55 02 14 66
m.vandevyvere@open2europe.com

Tripp Lite Ned