Ingezonden persbericht


----------

PERSBERICHT

Dinsdag 6 mei, 2008

LUCERO (USA) + GUINEVERE LEAVES in Rotterdam

De muziek van Lucero krijgt vaak het stempel alt-country en punk country. De band heeft een heleboel liedjes geschreven over vrouwen, gitaren, het leven, liefde en zuipen.

Om Lucero "Memphis' antwoord op Bruce Springsteen" te noemen is niet zomaar iets, het is gewoon zo! Met het laatste album "Rebels, Rogues & Sworn Brothers" laat de band zien hoe groot de invloed van The Boss is geweest en dat rock 'n' roll ook in hun bloed zit. Ze verliezen daarbij geen enkel moment hun eigen sound en stijl uit het oog. Op het album vertolkt de band kleurrijke verhalen over de kleine dingen in het leven en de small town Amerikaanse cultuur.

De leden van Lucero zijn echte tour warriors en leven in hun busje. Ze hebben alles wat ze on the road meegemaakt gebundeld op de DVD "Dreaming In America". Lucero leeft om te rocken en rockt om te leven, zo simpel is het!

Guinevere Leaves speelt een mix van oldschool indie en jaren 90-emo met hier en daar een vleugje americana. Deze jonge band met ex-leden van o.a. Findel, The Monotones en Next Eleven is klaar om hun eigen muzikale voorkeuren weer op de kaart te zetten. Of in ieder geval om goed van de kaart te raken terwijl ze het proberen.

Datum: woensdag 21 mei 2008
Deur open: 20.00
Toegang: ¤ 8,-
Locatie: WaterFront / kleine zaal
Meer info: www.waterfront.nl / www.luceromusic.com / www.myspace.com/guinevereleaves Tickets: Velvet Rotterdam, Plato Rotterdam, Sounds Rotterdam, WaterFront Kleine Zaal, www.waterfront.nl en www.easyticket.nl

----------


Ingezonden persbericht