Ingezonden persbericht


538 EK Radio: Radio voor alle voetbalfans!

Latje schieten voor het goede doel

Hilversum 20 mei 2008 -- Voetbalfans opgelet, vanaf nu: 538 EK Radio! Op dit speciale webradiostation presenteert Radio 538 24 uur per dag voetbalmuziek, dagelijkse EK-journaals met het laatste nieuws over het Nederlands Elftal en het EK 2008. Peter Heerschop en Viggo Waas leveren vanuit Zwitserland voor- en nabeschouwingen van alle wedstrijden en eigenzinnige portretten van de spelers. Ook Humberto Tan zit in Zwitserland, hij komt met exclusieve reportages. Hij praat daar met de spelers van Oranje en de supporters. Bovendien maken luisteraars kans op de kaarten voor de laatste groepswedstrijd Nederland -- Roemenië, aangeboden door BP/Castrol.

Op 538 EK Radio zijn ook fragmenten te horen van het Radio 538-programma Evers Staat Op, die tijdens het EK 2008 veel aandacht besteedt aan het toernooi en Oranje. 538 EK Radio is erbij tot en met de finale en doet ter plaatse verslag van de supportersfeesten en het laatste voetbalnieuws.

Latje schieten voor het goede doel

De officiële aftrap van de zender is woensdag 21 mei tijdens de Cruyff Foundation Cup en wordt verzorgd door Peter Heerschop. Hij geeft het startschot voor '538 Lucky Shot'; de eerste voetballer die vanaf 35 meter afstand vol op de lat weet te schieten, verdient daarmee een bedrag van ¤ 5.380, - voor de stichting van Johan Cruyff.

538 EK Radio is te beluisteren via: www.radiodigitaal.nl en www.538ekradio.nl.

538 EK Radio wordt mede mogelijk gemaakt door BLOKKER

Radio Digitaal

Radio Digitaal is bestemd voor iedereen die op zijn werk of thuis via de computer naar muziek wil luisteren. Vijftien verschillende muziekzenders met 24 uur per dag hits uit diverse muziekstromingen. Radio Digitaal is producent van: Power FM-Classic Rock, JFK, Hits 4 Kids, 538 Non Stop 40, Real Rock Radio, 538 Dance Department, Love Radio, Radio 10 Gold 60's & 70's Hits, Radio 10 Gold 80's Hits, Radio 10 Gold 90's Hits, 538 Jumpstyle Radio, Après-Ski Radio, Pure Pop Radio en Radio Noordzee Nationaal. Kijk voor meer informatie op www.radiodigitaal.nl. Radio Digitaal: alle muziek op één adres.

Radio Digitaal maakt deel uit van de Talpa Media Groep



Ingezonden persbericht