Ingezonden persbericht


-------- PERSBERICHT ---------

Parkfeest Oosterhout 2008 op ORTS TV

Op woensdag 21 mei en vrijdag 23 mei aanstaande zendt ORTS TV op haar kanaal de registratie van het Parkfeest Oosterhout 2008 uit. Op woensdag 21 mei om 19.00 en 22.00 uur uitzending 1 met registratie van vrijdag 16 en zaterdag 17 mei; op vrijdag om 19.00 en 22.00 uur uitzending 2 met registratie van zondag 18 mei. Herhaling van beide uitzendingen is op zondag 25 mei van 20 tot 22 uur.

Alsof je er toch bij was...
De vrijdag- en zaterdagavond van Parkfeest Oosterhout 2008 was ook dit jaar weer razendsnel uitverkocht. Zo hebben heel wat mensen achter het net moeten vissen en noodgedwongen de avonden thuis door moeten brengen. Met de twee uitzendingen van de ORTS krijgen zij nu het gevoel dat ze niks hebben moeten missen van het Parkfeest.

Uitzending 1
Op woensdag 21 mei wordt de registratie van het vrijdag- en zaterdagprogramma uitgezonden. Hierin registraties van concerten en interviews met onder andere Bart Peeters & band, VOF de Kunst, Lange Frans & Baas B en Alain Clark. Daarnaast ook verslag vanuit het park, van het kinderprogramma en van 'achter de schermen'.

Uitzending 2
In de tweede uitzending registraties van concerten interviews van het zondagprogramma met onder andere CCC Inc. met Ernst Jansz, Alderliefste & Ramses Shaffy, The Levellers, The Scène met Thé Lau, Zuco 103, Belle Perez en Gerard van Maasakkers. Ook hier weer uitgebreid verslag vanuit het park en van 'achter de schermen'.

ORTS TV
Met een klein maar erg enthousiast team maakte de TV-afdeling van de ORTS ook dit jaar weer een Parkfeest registratie. Achter het hoofdpodium hadden de gemiddeld 11 medewerkers hun werkplek in de ORTS-regiebus en gezellige caravan. Vanuit de caravan vonden de interviews met de artiesten plaats door Gwen Aerts. In het park en op de Heuvel werd het sfeerverslag verzorgd door Aimée van Hekken, gesteund door 4 razende reporters van basisschool de Biëncorf en De Meander. Tenminste 250 manuren, meer dan 18 uur aan videomateriaal, liters koffie en kilo's aan snoep zijn er doorheen gegaan. Met als resultaat 2 uitzendingen van elk circa 50 minuten.

Parkfeest Oosterhout 2008
In samenwerking met Stichting Parkfeest Oosterhout heeft ORTS TV ook dit jaar weer de registratie van het gehele feestweekend voor haar rekening genomen. Van vrijdag tot en met zondag zijn concerten geregistreerd, artiesten geïnterviewd en is er verslag uitgebracht vanuit het park. Ook dit jaar kunnen ORTS TV en Parkfeest weer terugkijken op een prima samenwerking

Bonus op internet
Op de website www.ORTS.nl kunnen binnenkort beide uitzendingen worden bekeken. Verder is de redactie bezig met het verzamelen van bonus interviews en registraties die niet in de uitzending zijn gekomen; zo ook een interview met de meidengroep DJUMBO en een registratie van het optreden van Alderliefste met Ramses Shaffy. Dus houd de website in de gaten.

------- EINDE PERSBERICHT -------

GRAAG ALLEEN PUBLICEREN IN WEEK 21 ANDERS LATEN VERVALLEN (daarna is er geen uitzending meer)