Ingezonden persbericht

Breaking Out 2008, the Ultimate Masterclass!

Hét netwerkevenement voor startende en groeiende ondernemers vindt plaats op woensdag 21 mei aanstaande in De Haagse Hogeschool. Een dag om contacten te leggen en inspiratie op te doen, samen met honderden andere ondernemers. Op deze unieke dag kan iedereen zich laten inspireren en stimuleren door grote ondernemers in Nederland. Graag nodigen wij u uit hierbij aanwezig te zijn.

Wat maakt Breaking Out zo bijzonder?
* Key notes als Charles Ruffolo, Henk Keilman, Hans Breukhoven, Yolanda Eijgenstein en Emile Ratelband geven hun Gouden Tips prijs!
* Meer dan 30 topondernemers verlenen hun kennis, expertise en tijd vrijblijvend aan de jonge ondernemers!
* De deelnemers kunnen workshops volgen, Aan tafel met topondernemers, zakelijk speeddaten en na Breaking Out een halve dag stage lopen bij een topondernemer winnen.
* Er zullen 400 à 500 jonge ondernemers (van 0 - 5 jaar ondernemerschap) deelnemen.
* Door middel van een digitale badge, de Badge2match, worden de deelnemers ook actief gematcht met anderen op basis van thema en sector. Breaking Out heeft hiermee de primeur.
* In Tuk Tuk's worden deelnemers voor een workshop naar het FabLab in de Cabellerofabriek gebracht.

Breaking Out, terug van weggeweest
Breaking Out 2008 is een initiatief van Edwin van der Heide (Eyecatchers) en Ralph van Hessen, directeur van communicatieadviesbureau Winkelman en Van Hessen, het grootste onafhankelijk adviesbureau van Nederland en uitgeroepen tot The Best Agency to Work for in Continental Europe (Holmes Report, 2006). Dit evenement is in het verleden al 15 keer met groot succes georganiseerd door de Kamer van Koophandel Amsterdam, maar in 2004 stopten zij hiermee. Het evenement is terug van weggeweest en beloofd woensdag 21 mei een groot succes te worden!

Alle informatie is te vinden op: www.breakingoutcongres.nl

Einde Bericht