Gemeente Alphen-Chaam


De GGZ organiseert voorlichtingsavonden over angst en angstklachten onder de titel Angst de baas. Iemand die hiermee te maken heeft gehad, vertelt zijn verhaal. Een hulpverlener geeft uitleg over de klachten en de verschillende uitingen van angst. Ook zal een preventiemedewerker vertellen wat u zelf kunt doen. Verder is er voldoende gelegenheid voor vragen en zijn er brochures over dit onderwerp aanwezig.

De bewoners van Alphen-Chaam zijn van harte welkom om de bijeenkomst in Baarle-Nassau bij te wonen. Deze is op 22 mei in de Bibliotheek Baarle-Nassau aan de Pastoor de Katerstraat 5-7, Baarle-Hertog/Baarle-Nassau. De bijeenkomst begint met een inloop vanaf 19.00 uur, het programma start om 19.30 uur. Aan het bijwonen van een avond zijn geen kosten verbonden.

Voor meer informatie en aanmelding kunt u kijken op www.angstvoorlichting.nl. Ook kunt u terecht bij: GGZ Regio Breda, Preventie Consultatie en Deskundigheidsbevordering, telefoon: (076) 525 82 82, e-mail: preventie@ggzregiobreda.nl

© 2006 Gemeente Alphen-Chaam Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend