Gemeente Son en Breugel


Fietst u mee?

Olympias Tour 2008 in Son en BreugelHet college fietst donderdag 22 mei samen met de raadsleden naar Nuenen om de finish van Olympias Tour bij te wonen. U bent van harte welkom om mee te fietsen.
---

Om 14.30 uur vertrekt de groep vanaf de Kiosk op het Kerkplein richting Nuenen. Om 15.45 uur worden alle gasten welkom geheten, waarna iedereen de doorkomsten kan bekijken. Het gaat om drie plaatselijke rondes door Gerwen, Nederwetten en Nuenen. De finish vindt om 16.30 uur plaats, met aansluitend de huldiging en prijsuitreiking. De terugtocht naar Son en Breugel wordt niet georganiseerd; u bepaalt zelf wanneer u terugfietst.

Olympias Tour is een etappewielerwedstrijd met een internationaal deelnemersveld van eliterenners. Vanaf 1955 is deze ronde zonder onderbrekingen jaarlijks verreden. Voor de derde keer op rij komt deze Tour naar Nuenen c.a. en voor de tweede maal naar Son en Breugel.

Zwaait u mee?

Een dag later, op vrijdag 23 mei, zwaaien wethouder Judith Verschelling en de andere collegeleden, medewerkers en inwoners de renners uit. De renners vertrekken om 10.00 uur vanaf het Raadhuisplein richting Sint Oedenrode, uitgezwaaid door aanwezigen en inwoners. U bent van harte welkom!