AEGON

AEGON introduceert Uitvaart aanvraagmodule

Op het AM internetcongres op 22 mei 2008 presenteert AEGON de Uitvaart aanvraagmodule. Dit is een nieuwe internetmodule die de tussenpersoon op zijn website plaatst en waarmee zijn klanten rechtstreeks een aanvraag kunnen doen voor een uitvaartverzekering.

Dit is de eerste module van AEGON die eindklanten in staat stelt vanaf de website van het intermediair een aanvraag rechtstreeks in te dienen voor een AEGON Uitvaartverzekering. âOnze tussenpersonen kunnen deze module eenvoudig installeren en met een eigen look and feel op hun eigen website plaatsenâ, aldus Marcel Holtrop directeur van AEGON Intermediair. De tussenpersoon kan via de instellingen in de module kiezen of hij de aanvraag nog wil inzien voordat hij deze doorstuurt naar AEGON, of dat dit zonder zijn inzage gebeurt. De aanvraag wordt vervolgens rechtstreeks naar AEGON verzonden met daarbij een aantekening via welke tussenpersoon de klant de aanvraag doet. De polis wordt rechtstreeks naar de klant verzonden.

Het intermediair kan de module op verschillende manieren inzetten. Marcel Holtrop van AEGON: âDe module is zeer geschikt voor het werven van nieuwe klanten maar kan ook ingezet worden om bestaande klanten te bewegen het verzekerde bedrag te verhogen. De module is overzichtelijk en snel. Zo kan in een paar klikken het complete gezin worden verzekerd. Het heeft een eenvoudige gezondheidsverklaring en de kosten van een uitvaart worden concreet en inzichtelijk gemaakt. Kortom; snel en eenvoudig. Met deze online tool willen we onze tussenpersonen helpen om de concurrentiestrijd op het internet aan te gaan. Wij hopen dat het intermediair dan ook meer kan gaan profiteren van de stijgende omzet van online gesloten verzekeringen.â

06-05-2008