22 mei: Praktijksemi nar Diversity & Inclusion Management Nieuwe Stijl

07/05/2008 11:24

Redmond Consultancy & Management

Met durf en daadkracht de brede diversiteit in uw organisatie (her-)ontdekken

"Diversity & Inclusion in the boardroom"

Is DIVERSITY & INCLUSION MANAGEMENT toe aan een Nieuwe Stijl? In Nederland zijn er nieuwe ontwikkelingen op het gebied van diversiteit op verschillende niveaus binnen organisaties, ongeacht de organisatiecultuur. Vrijwel alle organisaties geven aan dat ze ondanks alle inspanningen van de afgelopen twintig jaar moeite hebben om aan goed personeel te komen en te behouden. Dit vereist echter een pragmatische nieuwe aanpak die niet alleen zal leiden tot een doorbraak voor een goede in- en doorstroom, maar ook een betere aansluiting bij de (potentiële) klantenkring. Want de verscheidenheid aan de mogelijke klanten in de markt neemt tevens toe.

Wij nodigen u daarom van harte uit om deel te nemen aan het praktijkseminar 'DIVERSITY & INCLUSION MANAGEMENT NIEUWE STIJL', dat wordt gehouden op, donderdag 22 mei a.s. van 13:00-19:00 uur in het moderne pand van PricewaterhouseCoopers (PwC) Thomas R. Malthusstraat 5 te Amsterdam.

Tijdens dit praktijkseminar komen 80 tot 100 bestuurders en Diversity & Inclusion experts bij elkaar. De sprekers uit verschillende sectoren die wij op het programma hebben willen graag hun successen als gevolg van hun vernieuwende aanpak met u delen.

M.b.t. de "Nieuwe Stijl", de nieuwe mind-set, krijgt u op de volgende vragen antwoord:


- Hoe kunnen we een businesscase hanteren om medewerkers te behouden?
- Welke implementatiestrategie is handig voor het bereiken van een concurrentievoordeel?
- In welke ontwikkelfasen bevinden de verschillende organisaties zich?
- Welke best practices m.b.t. leiderschap en visie uit diverse sectoren zijn er beschikbaar?
- Hoe kunnen wij nuttige instrumenten inzetten om diversiteit te borgen en levend te houden?

Tijdens dit praktijkseminar stimuleren wij mogelijkheden om bruikbare ervaringen tussen de deelnemers uit te wisselen. Naast bestuurders zullen ook P?-ers, Diversity & Inclusion verantwoordelijken en vertegenwoordigers van brancheorganisaties, bedrijvenverenigingen en instellingen deelnemen.

Het inschrijfgeld bedraagt 150 euro exclusief btw per persoon (inclusief parkeren, consumpties, lopend buffet en een seminar logboek). U kunt zich nu aanmelden via info@redmondcm.nl (uiterlijk 10 mei). Na aanmelding ontvangt u meteen een bevestiging, routebeschrijving en factuur.

Na afloop van het praktijkseminar wordt een seminarlogboek gemaakt met de presentaties, tips en strategieën voor het succesvol benutten van de diversiteit in uw organisatie. Alle deelnemers krijgen een exemplaar.

Graag tot ziens op donderdag 22 mei a.s.





http://www.redmondcm.nl