Senternovem


Industriemiddag: vergroot de slaagkans van uw subsidie-aanvraag

Aanvangsdatum

22-05-2008

Op donderdag 22 mei organiseert het programma Milieu & Technologie van SenterNovem samen met Syntens de Industriemiddag. Deze middag is bedoeld voor ondernemers uit het industriële MKB en (subsidie)adviseurs uit heel Nederland.

Inhoud dag
In persoonlijke gesprekken kunt u uw projecten of ideeën doorspreken met adviseurs van diverse subsidieprogramma's van SenterNovem, Syntens en andere organisaties. Met dit advies op maat kunt u uw projecten beter laten aansluiten op de diverse subsidieregelingen van SenterNovem, zodat uw kans op subsidie groter wordt. Daarnaast kunt u diverse korte workshops volgen. De Industriemiddag is bedoeld om in korte tijd kennis te maken met de diverse programma's en organisaties op het gebied van milieu, energie en innovatie. Partijen die al bezig zijn met het schrijven van een voorstel zijn ook van harte welkom. Naar verwachting zullen de volgende programma's en organisaties aanwezig zijn:

* Syntens

* Octrooicentrum Nederland

* Energiecentrum MKB

En vanuit SenterNovem:

* Milieu & Technologie

* EIA (Energie Investerings Aftrek)

* EOS (Energie Onderzoek Subsidie)

* LIFE+

* Eureka

* ROB (Reductie Overige Broeikasgassen)

* WBSO

* Groeifaciliteit

* Innovatievouchers

* InnoWATOR

* Informatiepunt SenterNovem

Feestelijk tintje
Dit jaar bestaat het Programma Milieu & Technologie 20 jaar. Dit willen wij niet ongemerkt voorbij laten gaan. Op 9 september 2008 wordt er daarom een Jubileumdag georganiseerd. Maar ook op de Industriemiddag zal aan deze markante mijlpaal aandacht worden besteed.

Graag tot ziens op 22 mei!

Voorlopig programma

13.00 uur

Inlooplunch

13.30 uur

Opening Welkom, Toelichting op het programma Milieu & Technologie en andere regelingen.

14.00 uur

Parallel:

* Persoonlijk advies: U krijgt de gelegenheid om uw vragen en ideeën voor te leggen aan de SenterNovem-adviseurs van de diverse subsidieprogramma's in een persoonlijk gesprek. U krijgt gratis advies op maat om uw project een grotere kans op slagen te bieden. Daarnaast kunt u zich optimaal richten op de criteria van de verschillende subsidieregelingen

* Diverse binnenloop-workshops:
Eerste ronde 14.00 - 14.45 uur
Tweede ronde 14.45 - 15.30 uur.

16.00 uur

Einde, borrel

Doelgroep

MKB-bedrijven in de industrie, MKB-adviseurs op het terrein van innovatie, milieu, energie en/of subsidie, brancheorganisaties.

Locatie

Syntens, Kelvinbaan 42, 3439 MT Nieuwegein.

Toegangsprijs

Gratis

Contact

Heeft u vragen neem dan contact op met Femke Zijlstra, afdeling Communicatie SenterNovem, telefoon (030) 214 78 71. Aanmelden voor deze gratis middag kan tot uiterlijk 16 mei 2008 via het aanmeldformulier op onze site. U ontvangt dan een bevestiging, het definitieve programma en een routebeschrijving.

Meer informatie

Aanmeldingsformulier Industriemiddag 2008

Externe links (worden geopend in een nieuw venster)

Routebeschrijving Syntens