Universiteit van Tilburg

19 mei 2008

Toneel: Opgejaagd

Mannen en hun mobiele telefoons, auto's, maatpakken, computers, huizen, gezinnen, geld, minnaressen, vergaderingen, zakendiners, volle agenda's?

De maatschappij van nu is snel, vluchtig, hectisch. Goed is nooit goed genoeg en we willen altijd meer.

Iedereen gaat maar door, moet van alles, wil van alles, verwacht van alles, holt zichzelf alsmaar voorbij, liegt zichzelf voortdurend voor. Kun je dan nog spreken van levensgeluk? In Opgejaagd zien we waar het jachtige leven toe kan leiden.

Vorig jaar speelden negen echte mannen in de voorstelling De Jacht, dit jaar zijn maar liefst elf mannen te bewonderen in Opgejaagd. Regisseur Imre van der Meulen heeft zich vastgebeten in het wezen van de man en maakt daarover een drieluik bij De Muze. Volgend jaar kunnen we het laatste deel verwachten: de man in zijn relatie tot de vrouw.

Ben je nieuwsgierig naar het jachtige leven van deze mannen? Kom dan kijken!

Donderdag 22 mei 2008
20.00 - 21.00 uur
Black Box, Esplanade gebouw UvT
Toegang gratis op vertoon van UvT-kaart,
anders 7 euro
Reserveren mag via amuse@uvt.nl

Spelers:
Floris de Bot, Patrick van den Brand, Ronald Broens, Willie Crox, Bart van Dijck, Kees de Groot, Hans-Georg van Liempd, Dirk Schutselaars, William Standaert, Gurt Swanenberg, Michiel Wijnstroom

Regie en concept: Imre van der Meulen
Regie-assistentie: Yolanda Mout

Organisatie: A'muse, FLoW en Studium Generale

Info Studium Generale

Studium Generale zet zich in voor een brede academische vorming op de universiteit door het organiseren van symposia en cultuurworkshops op de UvT.

Voor nadere informatie over het toneel Opgejaagd kunt u contact opnemen met Linda van den Hout, tel 013-4663034/2841.

Studium Generale