Dienstenbond CNV

Nieuws

20 mei 2008

Werknemersvergadering Randstad / Vedior 22 mei 2008

In de vorige nieuwsbrief gaven we al aan dat de vakbonden en de directies van Randstad en Vedior nog niet op één lijn zitten. Donderdag 15 mei j.l. is er opnieuw onderhandeld. Tijdens die bijeenkomst hebben we de ideeën van de directies en de ideeën van de bonden over de gevolgen van de overname voor de werknemers op een rij gezet. Hoewel er openingen zijn, blijven een aantal verschillen groot.

Hoe nu verder?
De komende week gaan beide partijen nadenken hoe we de verschillen kunnen overbruggen. Dat willen wij als vakbonden samen met u doen. We nodigen u daarom uit voor een werknemersvergadering op:

Datum: Donderdag 22 mei 2008
Tijd: 19.30 uur
Plaats: Utrecht, locatie het FNV gebouw, Varrolaan 100

Wat zijn de voorstellen van de directies van Randstad en Vedior? Bijgevoegd treft u een overzicht aan van de punten die besproken zijn en de standpunten van werkgever en vakbonden hierover.

Op de bijeenkomst willen we met u spreken over wat u van de genoemde punten vindt. Welke punten u belangrijk vindt en waar we van u onderhandelingsruimte krijgen. Op basis van de uitkomsten van deze vergadering zullen we de onderhandelingen op maandag 26 mei a.s. vervolgen.

We hopen u voor nu voldoende geïnformeerd te hebben. Ook hopen we u te zien op de bijeenkomst van donderdag 22 mei a.s. We geven u namelijk graag meer informatie en horen uw mening en ideeën over de plannen van Randstad. Informeer ook uw collega's die deze nieuwsbrief niet ontvangen. Graag tot dan!

Vragen
Als u vragen heeft over de overname of voor meer informatie over de bijeenkomst, neem dan contact op met bestuurder Sandra Hendriks.