Gemeente Enschede

Brandweer Enschede heeft eigen website

Voor alle brandende vragen...

Donderdag 22 mei gaat de officiële website van Brandweer Enschede www.brandweerenschede.nl on-line. De website is in eerste instantie gericht op de burgers en ondernemers van Enschede, maar is uiteraard ook voor een breder publiek beschikbaar.

Brandweer Enschede wil meer naar buiten toe treden en meer contact leggen met de burgers en ondernemers van Enschede. Dit doen we onder andere door "Meer Rood Op Straat" aanwezig te zijn. Maar gebleken is dat er een grotere informatiebehoefte bij burgers en ondernemers is. Brandweer Enschede speelt hier op in door met een eigen officiële website on-line te gaan. Donderdag 22 mei vanaf 10.00 uur is de website voor iedereen beschikbaar.

De website is vooral informatief van aard. Er staat veel informatie op over brandveiligheid voor diverse doelgroepen, informatie over de organisatie van de brandweer, tips over wat te doen bij brand en uiteraard wordt op de site precies bijgehouden wanneer en waar naar toe Brandweer Enschede uitrukt. Kortom: op alle brandende vragen krijg je antwoord op de nieuwe site.

Prijsvraag
Omdat Brandweer Enschede erg blij is met de eigen site en deze vreugde graag wil delen, hebben we een prijsvraag opgesteld. Zaterdag 24 mei vliegt er vanaf 11.45 uur gedurende ruim twee uren een vliegtuig boven
Enschede, Boekelo en Glanerbrug. Achter dit vliegtuig hangt sleepreclame voor de website. Wij vragen iedereen om foto's van dit vliegtuig te maken en deze foto naar de brandweer te sturen. De mooiste foto krijgt een prijs en wel een uitgebreid brandveiligheidpakket voor in huis, gemaakt op maat en geïnstalleerd door de brandweer. De prijswinnaar krijgt bovendien een rondleiding door de nieuwe brandweerkazerne en hiervoor halen we de winnaar in een brandweerauto van huis.