Gemeente Geertruidenberg


Culinaire voettocht

Raamsdonksveer is een arrangement rijker: Route Napoleon Culinair. Bij deze culinaire wandeltocht is het mogelijk om een drie, vier of vijf gangenmenu te kiezen.

Kaft culinaire voettocht.BMP

Iedere gang wordt in een andere eetgelegenheid geserveerd. De deelnemende horeca-ondernemers zijn: Boelies, De Witte Leeuw, Timmy's Eethuys, De Ark en De Triangel.

Route Napoleon Culinair is gebaseerd op de rechte weg waaraan alle deelnemende horeca-ondernemers gevestigd zijn. Deze kaarsrechte zogenaamde Napoleonswegen waarover de bekende keizer zijn legereenheden verplaatste, loopt centraal door Raamsdonksveer en maakt deel uit van de toenmalige grote weg tussen Parijs en Amsterdam.

In het arrangement Route Napoleon Culinair gaat u op pad langs deze historische route. Onderweg kunt u even uitrusten in één van de vijf deelnemende horecabedrijven, waar telkens één van de verschillende gangen uit een compleet menu wordt geserveerd. Wandelend van de ene naar de andere pleisterplaats maakt u kennis met de wetenswaardigheden van de markante panden aan de Napoleonsroute en u komt natuurlijk meer te weten over deze eigenzinnige keizer.

Dit arrangement is zeer geschikt voor groepen, verenigingen en familie-uitjes. Voor meer informatie kunt u terecht bij het VVV-agentschap Geertruidenberg of één van de deelnemende horca-ondernemers. U kunt dit arrangement boeken bij Hubert Boelaars 0162- 512 406.