AutoRai

Per Renault Vel Satis naar de film

(5/22/2008)
Tijdens het Festival de Cannes speelt Renault ook dit jaar weer een hoofdrol. De autofabrikant is voor de 25^e keer officieel partner van het fameuze filmfestival in de Franse stad. In de periode van 14 tot 25 mei zet Renault een wagenpark van meer dan 95 autoâs in om organisatie, professionals en filmsterren te vervoeren naar de talrijke premières.

De Renault Vel Satis, die met zijn uitgesproken chique uitstraling helemaal past in de alom aanwezige glitter en glamour rond het Palais des Festivals en de Boulevard de la Croisette, brengt de veelal wereldberoemde VIPS naar het begin van de rode loper. Daarnaast rijden er tijdens het filmfestival exemplaren van de Renault Laguna Estate en Espace door de straten van Cannes.

Renault heeft tijdens deze editie van het Festival de Cannes acht Nederlandse klanten uitgenodigd om de officiële wereldpremière van de film Kung Fu Panda bij te wonen. Deze tekenfilm, die vanaf begin juli ook in de Nederlandse bioscopen bekeken kan worden, is gemaakt door actrice Angelina Jolie en vertelt op humoristische wijze over een dikke pandabeer die als enige het gemene luipaard Tai Lung kan verslaan.

De Nederlandse gasten, prijswinnaars van een actie in de huis aan huis krant van Renault, kregen naast het felbegeerde kaartje voor de première een compleet VIP-arrangement inclusief Renault Vel Satis met chauffeur aangeboden. Eén van de winnaars is de heer Joop van Kollenburg die langgeleden een Renault 4 kocht en inmiddels zijn 19^e Renault bezit. âOns bezoek aan het filmfestival met Renault is nu al één van de hoogtepunten van dit jaar,â aldus een enthousiaste Van Kollenburg.