RTL Group

Exclusief gesprek met de Van der Vaartjes morgen in 'RTL Boulevard'

Met het EK voor de deur, heeft 'RTL Boulevard' woensdag 21 mei een exclusief gesprek met twee van de Nederlandse blikvangers in Zwitserland en (hopelijk ook) Oostenrijk: Sylvie en Rafael van der Vaart, oftewel de Nederlandse Beckhams. Met de middenvelder, die in de Bundesliga furore maakt met HSV, wordt op het toernooi vooruitgeblikt vanuit zijn woonplaats Hamburg. Met de stijlvolle brunette reist het RTL 4-programma af naar Bern, de plaats waar het voor Nederland allemaal gaat gebeuren qua poulewedstrijden. Daar vertelt ze hoe ze denkt over het wel of niet nemen van een tweede kind. Ook reageert ze op de interesse die voor haar getoond is voor het Duitse kijkcijferkanon 'Deutschland Sucht Den Superstar' ('Idols' bij de Oosterburen).

Verder krijgen Daphne Bunskoek, Albert Verlinde en John van den Heuvel morgen in de 'RTL Boulevard'-studio bezoek van Brian en Amanda, die toeleven naar de finale van 'De Gouden Kooi'.

Uitzending: RTL 4, woensdag 21 mei, tussen 18.35 en 19.30 uur.

Website: www.rtlboulevard.nl

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Jaap Paulsen, afdeling Communicatie van RTL Nederland, via tel: 035 - 6718879 of jaap.paulsen@rtl.nl.