Datum: 22 mei 2008

Noordwijk Aanhoudingen na veroorzaken overlast De politie heeft woensdag 21 mei rond 18.00 uur een 55 jarige man en een 61 jarige vrouw uit Noordwijk, bewoners van een woning aan de Joseph de Veerstraat, aangehouden. De politie kreeg de melding dat twee mensen elkaar met messen bedreigden op de Joseph de Veerstraat. Omstanders hebben geprobeerd de bewoners hun woning in te praten. De man zou zich tijdens de ruzie ook agressief hebben gedragen richting voorbijgangers. Toen agenten arriveerden waren de bewoners hun woning al binnengegaan. Daar werden ze aangehouden voor het veroorzaken van overlast op de openbare weg. De politie heeft een vleesmes in beslaggenomen.

Sassenheim Derde verdachte van steekpartij aangehouden De politie heeft deze week een derde verdachte van een steekpartij aangehouden. De man, een 29 jarige Rotterdammer, wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij de steekpartij die plaatsvond op maandag 21 april. De politie kreeg even voor 20.00 uur een melding van een vechtpartij op een parkeerterrein aan de Jagtlustkade tussen ongeveer zes personen. Dit mondde uit in de steekpartij waarbij een 30 jarige man uit Bodegraven ernstig in zijn been werd gestoken. Aanleiding was een al wat langer durende ruzie tussen de personen. Eerder deze maand hield de politie al twee Rotterdammers van 26 en 28 jaar aan. De politie verwacht binnenkort nog een aanhouding te doen.

Noordwijkerhout Politie neemt rijbewijs in De politie heeft het rijbewijs ingenomen van een 56 jarige man uit Noordwijkerhout. Donderdag 22 mei rond 01.30 uur reed hij onder invloed in zijn auto over de Herenweg. De uitslag van zijn ademanalyse was 710 ug/l. (limiet 220 ug/l.). Verder maakt de politie proces-verbaal tegen hem op.

Katwijk Politie neemt rijbewijs in De politie heeft het rijbewijs ingenomen van een 61 jarige man uit Katwijk. Donderdag 22 mei rond 00.20 uur reed hij onder invloed in zijn auto over de Zeeweg. De uitslag van zijn ademanalyse was 900 ug/l. (limiet 220 ug/l.). Verder maakt de politie proces-verbaal tegen hem op.

Voorschoten Politie neemt rijbewijs in De politie heeft het rijbewijs ingenomen van een 40 jarige vrouw uit Voorschoten. Donderdag 22 mei rond 01.00 uur reed zij onder invloed in haar auto over de Papelaan. De uitslag van haar ademanalyse was 750 ug/l.(limiet 220 ug/l.). Verder maakt de politie proces-verbaal tegen haar op.

Alphen a/d Rijn Boete voor onder invloed rijden Een 39 jarige vrouw uit Alphen aan den Rijn heeft donderdag 22 mei een boete van 120 euro gekregen voor het rijden onder invloed. Rond 06.00 uur werd ze op de Kalkovenweg gecontroleerd. Zij reed op haar solex. De uitslag van haar ademanalyse was 755 ug/l. (limiet 220 ug/l.).

Rijnsaterwoude/Leimuiden/ Politie zoekt gedupeerden van diefstal uit schuren Nieuwkoop/Noorden De politie is nog op zoek naar gedupeerden van diefstal uit schuren. De politie heeft dinsdagnacht 20 mei drie mannen aangehouden voor diefstal uit een schuur van een woning in Nieuwveen. In hun auto werden meerdere koffers met gereedschap aangetroffen. De verdachten hebben inmiddels bekend in de nacht van zondag 18 op maandag 19 mei en de nacht van maandag op dinsdag 20 mei ook te hebben ingeslopen in schuurtjes in Rijnsaterwoude, Leimuiden, Nieuwkoop en Noorden. Vermoedelijk is er geen braakschade veroorzaakt. De politie vraagt daarom goed in de schuurtjes te kijken of er gereedschap(koffers) weg is. De politie sluit niet uit dat ook in schuurtjes in Ter Aar en Zevenhoven is ingeslopen. Gedupeerden worden verzocht alsnog aangifte te doen.

Bergambacht Politie neemt rijbewijs in van snelheidsovertreder De politie heeft het rijbewijs ingenomen van een 36 jarige man uit Gouda. Dinsdagavond 20 mei bracht hij met zijn auto de verkeersveiligheid op de Provincialeweg N207 ernstig in gevaar. Op de weg waar een maximumsnelheid geldt van 80 km/h. reed hij 134 km/h. Naast het innemen van zijn rijbewijs maakt de poltie proces-verbaal op.

---einde berichten ---
---

Postbus 4240 Hollands Midden 2350 CE Leiderdorp Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459391 Fax 071 - 5459305

---- --