Waterschap Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden



* Verkiezingen 2008

Expositie 'Water in Beeld' in Leidsche Rijn van 16 mei tot 6 juni

21 mei 2008 - In het Informatiecentrum Leidsche Rijn vindt van 16 mei tot 6 juni de expositie 'Water in Beeld' plaats. De expositie toont foto's gemaakt door bewoners van Leidsche Rijn. Zij brachten onderdelen van het watersysteem in Leidsche Rijn op geheel eigen wijze in beeld.

De expositie is het eindresultaat van het project 'Water in Beeld', dat 17 maart van start is gegaan. Tijdens dit project hebben inwoners van Leidsche Rijn en Vleuten- De Meern zich verdiept in het unieke watersysteem dat in hun leefomgeving aanwezig is. Binnen de expositie zullen alle onderdelen van het watersysteem van Leidsche Rijn te zien zijn. De fotografen, die tevens ook buurtbewoners zijn, hebben op hun geheel eigen wijze het watersysteem vastgelegd!

De expositie vindt plaats van 16 mei t/m 6 juni in het Informatiecentrum Leidsche Rijn (Verl. Vleutenseweg 32).

Openingstijden:

* maandag - 13.00 tot 17.00 uur

* dinsdag en donderdag - 09.00 tot 21.00 uur
* woensdag en vrijdag - 09.00 tot 17.00 uur
* zaterdag - 11.00 tot 16.00 uur.

Heeft u altijd al willen weten hoe het komt dat het water in Leidsche Rijn zo schoon is en hoe het watersysteem in elkaar zit? Kom dan gerust een kijkje nemen. De expositie is gratis toegankelijk voor alle geĂŻnteresseerden!

'Water in Beeld' wordt mogelijk gemaakt door: Gemeente Utrecht, Natuur en Milieu Communicatie, Provincie Utrecht, Goede Grond en Ingenieursbureau Utrecht.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.cultuur19.nl.