Gemeente Wassenaar

Gemeentelijke kennisgevingen

Twee aanhangwagens en een vouwwagen.

De eigenaar van bovenstaande aanhangwagen, zonder kenteken, die geplaatst is op de Christiaan de Wetstraat ter hoogte van perceel 2,wordt verzocht deze van de openbare weg te verwijderen. De eigenaar krijgt de gelegenheid om tot 14 dagen na dagtekening van deze kennisgeving de aanhangwagen te verwijderen. Na deze termijn zal de aanhangwagen zonodig van gemeentewege worden verwijderd en zullen de kosten op de eigenaar worden verhaald.

De eigenaar van de bovenstaande aanhangwagen zonder kenteken, die geplaatst is op de Hallekensstraat hoek Zonneveldweg wordt verzocht deze van de openbare weg te verwijderen.
De eigenaar krijgt de gelegenheid om tot 14 dagen na dagtekening van deze kennisgeving de aanhangwagen te verwijderen. Na deze termijn zal de aanhangwagen zonodig van gemeentewege worden verwijderd en zullen de kosten op de eigenaar worden verhaald.

De eigenaar van bovenstaande vouwwagen, merk Scout zonder kenteken die geplaatst is op de Hallekensstraat ter hoogte van perceel 62,wordt verzocht deze van de openbare weg te verwijderen. De eigenaar krijgt de gelegenheid om tot 14 dagen na dagtekening van deze kennisgeving de vouwwagen te verwijderen. Na deze termijn zal de vouwwagen zonodig van gemeentewege worden verwijderd en zullen de kosten op de eigenaar worden verhaald.
Voor inlichtingen over bovengenoemde kennisgevingen: Bureau Toezicht en Handhaving tel. 070-5122370 of toezicht@wassenaar.nl Gemeente Wassenaar
Johan de Wittstraat 45
Postbus 499
2240 AL Wassenaar

T: 070-5122222
E: gemeente@wassenaar.nl