Ministerie van Defensie

22-05-2008
Lijst met afkortingen en definities over het project Vervanging F-16 Ondertekenaar: J. de vries

In de beantwoording van 7 mei jl. van vragen inzake de deelneming aan de Initiële Operationele Test en Evaluatie (IOT&E) van de JSF (Kamerstuk 26 488 nr. 69) heb ik toegezegd de Kamer een lijst met afkortingen en definities over het project Vervanging F-16 toe te sturen. Tevens heb ik de Kamer toegezegd een overzicht te doen toekomen met de belangrijkste tijdschemaâs die van toepassing zijn op het project als definitief zou worden gekozen voor de JSF.

Hierbij voldoe ik aan deze toezeggingen. Bij de afkortingen en definities is een onderscheid gemaakt tussen algemene begrippen, verwervingstermen en financiële begrippen. Voor enkele termen geldt dat zij niet worden gehanteerd door Defensie. Uiteraard dienen de gebruikte begrippen in hun context te worden beschouwd. In het tijdschema is de mogelijke verlenging van de SDD-fase nog niet verwerkt. Een formeel besluit daarover zal naar verwachting dit najaar worden genomen.

Met de komende jaarrapportages over het project Vervanging F-16 zullen geactualiseerde versies van beide documenten worden meegezonden.

DE STAATSSECRETARIS VAN DEFENSIE

drs. J.G. de Vries

Download deze documenten:
pdf icon Lijst met afkortingen en definities
pdf icon Tabel Tijdschema

Om deze publicaties te raadplegen heeft u het programma Acrobat Reader nodig, dat u gratis kunt downloaden