Stadsdeel Oost/Watergraafsmeer Amsterdam


Dapperbuurtfeest

Dapperbuurt viert feest met bewoners en ondernemers

22 mei 2008

Tentoonstelling

Stadsdeel Oost-Watergraafsmeer en woningbouwcorporaties De Key en Ymere nodigen bewoners en ondernemers uit de Dapperbuurt uit om op 5 juni 2008 in het Muiderpoorttheater te proosten op de fijnere en mooie Dapperbuurt. Op de feestelijke opening wordt een fototentoonstelling `Vijf jaar Dapperbuurt in beeld' onthuld. Via deze tentoonstelling geven de drie samenwerkende partijen een beeld van de tot nu toe behaalde resultaten.

Metamorfose in de Dapperbuurt

De Dapperbuurt wordt steeds aantrekkelijker om in te wonen. De Key, Ymere en stadsdeel Oost-Watergraafsmeer werken tot 2010 gezamenlijk aan de ingrijpende metamorfose van de buurt. Woningen en bedrijven worden opgeknapt, de wijk opgefrist en de leefbaarheid en veiligheid verbeterd.

Aanleiding

Eind jaren '90 werd er geconcludeerd dat de Dapperbuurt toe was aan een metamorfose. Aanleiding voor stadsdeel Oost-Watergraafsmeer, woningbouwcorporatie De Key en Ymere om de handen ineen te slaan en een gezamenlijke aanpak voor de buurt te ontwikkelen, uiteraard in overleg met inwoners van de Dapperbuurt. We zijn nu vijf jaar verder en de eerste resultaten zijn al duidelijk zichtbaar. De komende jaren blijven stadsdeel Oost-Watergraafsmeer, woningbouwcorporaties De Key en Ymere in samenwerking met de bewoners en ondernemers investeren in de buurt zodat De Dapperbuurt alleen nog maar mooier wordt!

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Michiel Daalmans (namens stadsdeel Oost-Watergraafsmeer, Ymere en De Key)

Tel: 020 5552548 of 06 29284563

E-mail: m.daalmans@ymere.nl
Reageer