AutoRai

Lexus voor achtste jaar op rij beste merk in Brits tevredenheidsonderzoek

(5/22/2008)
Britse Lexus rijders zijn al acht jaar lang het meest tevreden over hun auto. In de acht jaar die Lexus tot nu toe meedeed in de âJ.D. Power and Associates/What Car? 2008 UK Customer Satisfaction Index Studysmâ, eindigde het merk altijd op de eerste plaats.

De prestatie van Lexus is ongeëvenaard door andere merken en weerspiegelt de succesvolle en aanhoudende inspanningen van het merk om producten en diensten van hoge kwaliteit te leveren.

Belinda Pool, directeur van Lexus in Groot-Britannië, vertelt: âDit is een fantastisch resultaat voor Lexus. Het onderzoek biedt een onafhankelijke beoordeling van de resultaten die we boeken, terwijl we nieuwe maatstaven stellen op het gebied van productkwaliteit en service aan klanten.â

âVerder denken we dat het behalen van de hoogste plaats in dit onderzoek aantoont dat het vooruitstrevende beleid van Lexus om autoâs met hybridetechnologie op de markt te brengen, niet ten koste gaat van ons vermogen om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen en die te overtreffen.â

De âJ.D. Power and Associates UK Customer Satisfaction Index Study 2008â is opgesteld aan de hand van 16.000 antwoordformulieren die zijn ingevuld door eigenaren van autoâs die tussen september 2005 en augustus 2006 op kenteken zijn gezet. Het ging daarbij om 28 merken en 100 modellen.