AutoRai

Suzuki Splash 1.0 Trend voor 0,60 euro!

(5/22/2008)
De Suzuki Splash is met een vanafprijs van 9.999 euro al zeer aantrekkelijk geprijsd, maar mevrouw C. van Heel uit Ede schafte haar Splash 1.0 Trend wel héél voordelig aan. Zij deed voor 0,60 euro mee aan een bel-en-winactie van magazine Felderhof en won de hoofdprijs: een Suzuki Splash 1.0 Trend ter waarde van 12.000 euro!

De auto is 21 mei afgeleverd door Suzuki-dealer Autobedrijf H. Kroon Veenendaal B.V. De winnares kreeg de sleutel overhandigd door niemand minder dan Rik Felderhof.

Voor een bel-en-winactie in het eerste nummer van magazine Felderhof van dit jaar stelde Suzuki-importeur B.V. NIMAG een nieuwe Suzuki Splash 1.0 Trend beschikbaar. Lezers van het aan tv-persoonlijkheid Rik Felderhof verbonden tijdschrift konden vóór 24 april een sms sturen om kans te maken op de auto.

Magazine Felderhof
De medewerking van B.V. NIMAG aan de bel-en-winactie is onderdeel van een samenwerking tussen de Suzuki-importeur en magazine Felderhof. Zo kunnen Suzuki-rijders via Suzukiâs rijdermagazine Suzuki Way of Life voordelig een jaarabonnement nemen op Felderhof. Degenen die zich vóór 1 juni 2008 inschrijven voor het loyaliteitsprogramma mijnsuzuki.nl, maken kans op een van de 500 gratis halfjaarabonnementen van Felderhof.

Felderhof is het magazine van televisiepersoonlijkheid Rik Felderhof, onder meer bekend van het televisieprogramma Villa Felderhof. In het tijdschrift Felderhof staan onder meer artikelen over reizen naar onbekende oorden, spirituele zoektochten, culinaire uitstapjes en romantische omzwervingen en diepgaande interviews. Felderhof verschijnt zes keer per jaar.