AutoRai

Aerow Plus-pakket Suzuki Splash: sportief en dynamisch

(5/22/2008)
Fris en sportief zijn de woorden die het exterieur van de Suzuki Splash het best omschrijven. Omdat het altijd nóg sportiever kan, is voor de Splash de supersportieve Aerow-bodykit verkrijgbaar. En voor wie zijn Splash een nóg snellere look wil geven, is er nu ook het Aerow Plus-pakket inclusief lichtmetalen 16â zevenspaaksvelgen en brede Yokohama-banden.

Met het Aerow- en het Aerow Plus-pakket maakt de Splash-rijder zijn auto nóg sportiever en dynamischer. De bodykit van het reeds verkrijgbare Aerow-pakket bestaat uit een bumperspoiler voor, een bumperspoiler achter, een achterklepspoiler en zijskirts. De gehele set wordt bovendien in de kleur van de auto gespoten.

De Splash-rijder die zich nog meer wil onderscheiden, kan nu ook kiezen voor het Aerow Plus-pakket. Dit pakket vult de bodykit aan met vier lichtmetalen 16â zevenspaaksvelgen en Yokohama-banden in de maat 195/50 VR16.

De prijs van het Aerow-pakket bedraagt, inclusief BTW, spuitwerk en montage, â¬1.599,-. Het Aerow-Plus-pakket is vanaf heden verkrijgbaar bij de Suzuki-dealer en kost, inclusief BTW en montage, ⬠2.499,-.

Fris, ruim en functioneel
De Suzuki Splash is â na de Swift, de Grand Vitara en de SX4 â het vierde geheel nieuwe model van Suzuki binnen drie jaar. Het ontwerp van de auto onderscheidt zich door zijn frisse, jeugdige uitstraling en het ruime en functionele bestuurderscompartiment. De Splash is ontworpen als een gezinsvriendelijke en veelzijdige, compacte MPV en scoort goed op zaken als praktisch gebruik, brandstofverbruik en milieuvriendelijkheid. De Splash laat een CO2-uitstoot noteren vanaf â slechts â 120 g/km en de uitvoering met 1.3-liter-dieselmotor verbruikt slechts 4,5 liter brandstof per 100 kilometer.

Behalve de 1.3-liter-dieselmotor, zijn er twee benzinemotoren beschikbaar: de economische 1.0 liter met een gemiddeld brandstofverbruik van slechts 5 liter per 100 km en de 1.2 liter met een gemiddeld brandstofverbruik van slechts 5,5 liter per 100 km. Deze laatste is tevens leverbaar met automatische transmissie.