Strukton


Leer Strukton beter kennen via twee nieuwe bedrijfsfilms

22 | 05 | 2008

UTRECHT, 23 mei 2008 - Strukton heeft twee nieuwe bedrijfsfilms gemaakt voor iedereen die het bedrijf graag beter wil leren kennen. Wat zijn de werkvelden? Hoe is de bedrijfscultuur? Wat vindt het bedrijf belangrijk in klantrelaties?

De eerste is een corporate bedrijfsfilm, die als een filmtrailer in een paar minuten een beeld geeft van Strukton als fullserviceprovider voor accommodaties en infrastructuur. De film laat zien hoe boeiend werken in de sector is. Afwisselend komen medewerkers, opdrachtgevers, eindgebruikers, projecten in uitvoering en afleverde projecten in beeld. Strukton toont zich een meedenkende partner die zich inleeft en initiatief durft te tonen.

De tweede is een korte documentaire over Strukton Amfora. Amfora staat voor Alternatieve MultiFunctionele Ondergrondse Ruimte Amsterdam. Begin 2008 trad Strukton met dit plan voor de aanleg van een 'stad' van zes lagen onder de Amsterdamse grachten naar buiten en inmiddels zijn Strukton Groep, Strukton Integrale Projecten, Civiel, Bouw & Vastgoed en Worksphere betrokken bij de verdere uitwerking en de voorbereidingen voor een pilot.

De films zijn ook te vinden op YouTube.

Over Strukton
Strukton biedt oplossingen op het gebied van infrastructuur en accommodatie. Als meedenkende partner overziet Strukton de hele keten van concept- tot en met exploitatiefase.
Door bundeling van de specifieke kennis en ervaring van de vijf werkmaatschappijen kunnen eindgebruikers prettig reizen en in een comfortabele ruimte wonen, werken, recreëren en leren.