Provincie daagt Flevolanders uit met prijsvraag

De provincie Flevoland daagt haar inwoners via een prijsvraag uit om op een creatieve manier te laten zien hoe bijzonder Flevoland is. Daarnaast wil de provincie graag weten welke ideeën er leven onder Flevolanders om de provincie op een speciale manier onder de aandacht te brengen.

Inwoners van Flevoland kunnen hun speciale `Flevoland gevoel' uitdragen in de vorm van een foto of fotoreeks, een filmpje, een illustratie, een verhaal of gedicht.

De provincie hoopt op een berg aan opvallende en spraakmakende suggesties van Flevolanders. Er zijn daarom ook geweldige prijzen te winnen, van een cadeaubon voor CenterParcs De Eemhof tot een iPod Nano.

Andries Greiner, gedeputeerde Provincie Flevoland: "Flevoland is a man-made miracle. Zo wordt Flevoland vaak door buitenlanders getypeerd. Flevoland is bijzonder, heeft veel te bieden aan inwoners, maar ook aan bezoekers en ondernemers. Toch is dit niet voor iedere niet-Flevolander even duidelijk. De provincie wil daarom graag weten op welke manier we meer bedrijven naar Flevoland kunnen halen en hoe we meer bezoekers kunnen laten genieten in Flevoland. Ik daag u dan ook van harte uit om mee te doen aan de prijsvraag!"

Op www.flevoportaal.nl/prijsvraag is meer informatie te vinden over (deelname aan) de prijsvraag. De prijsvraag start op 21 mei en duurt tot en met 20 juni a.s.