Ingezonden persbericht

MySpace gekaapt door Kane
Kane neemt als eerste Nederlandse band de muziekpagina over van MySpace.

Amsterdam, 22 mei 2008. Speciaal voor MySpace Nederland nemen Dennis en Dinand van Kane de redactie voor hun rekening van de Nederlandse muziekpagina op MySpace.com. Ze maakten een selectie van hun favoriete artiesten en video's van dit moment op MySpace. Kijk op http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=music voor de keuze van Kane. Enkele internationale artiesten die Kane voor gingen als gastredacteur waren: Daft Punk, Ozzy Osbourne, Jack Johnson en Jamie Cullum.

Daarnaast geeft MySpace exclusief kaarten weg voor het optreden van Kane in Haarlem op 15 juni. Dit optreden maakt deel uit van hun try-out tour en is al helemaal uitverkocht, maar de laatste 50 kaarten zijn te winnen via MySpace Nederland. Kijk hoe je kaarten kunt winnen op http://nl.myspace.com

"We vinden het fantastisch dat Kane, als een van de grootste Nederlandse acts van dit moment, de primeur heeft als gastredacteur van MySpace music en ons een kijk geeft op hun favoriete artiesten en video's," zei Ferry Verhorst van MySpace Nederland.