Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

Liever eigen baas?

Ondernemerscompetitie Ondernemen op Zuid

Aankomende ondernemers die zich in Rotterdam-Zuid willen vestigen kunnen zich vanaf nu inschrijven voor de ondernemerscompetitie Ondernemen op Zuid. Alle starters die talent en ambitie hebben om een onderneming op te zetten, worden uitgedaagd om mee te doen. De deelnemers maken kans op een geldprijs van 1.500,-.

Kick-off 22 mei met Henk Jan Smits
De kick-off bijeenkomst wordt gehouden op donderdag 22 mei in het theater Zuidplein, aanvang 18:30 uur. Wethouder Schrijer geeft het officiële startsein en HenkJan Smits zal een inspirerende presentatie geven. Aansluitend kunnen de deelnemers de informatiemarkt bezoeken. Voor diegene die zich nog niet hebben ingeschreven voor het traject, bestaat de mogelijkheid om dit alsnog te doen.

Gratis begeleiding en coaching
Tijdens het traject worden de deelnemers gratis begeleid. Zo krijgen zij 1 op 1 advies van experts en wordt men persoonlijk gecoacht bij het opstellen van het ondernemingsplan. Daarnaast worden er diverse workshops aangeboden op het gebied van onder meer financiën, marketing en strategie. Ook worden de deelnemers begeleid bij de aanvraag van de Ondernemersregeling Kansenzones. Met deze regeling kun je tot maximaal 50% terug krijgen van bedrijfsinvesteringen met een maximum van 100.000,-.

Meer informatie
Bel: 010 - 477 6000 of mail naar: ondernemenopzuid@nxpctd.com of surf naar www.pactopzuid.info/ondernemen