Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

2008/YG22
Buitenpost, 19 mei 2008

Expositie Fotoclub Buitenpost in gemeentehuis

Van 22 mei tot en met 18 juli 2008 is in de hal van het gemeentehuis in Buitenpost werk te bezichtigen van de Fotoclub Buitenpost. De expositie bestaat uit diverse foto's en heeft als thema 'Detail(s)'.

Fotoclub Buitenpost bestaat uit zeven enthousiaste amateurfotografen: Harry Luiken, Johan Detmar, Sipwim Postma, Froukje Schregardus, Henk Peelen, Angelique Dijkman en Folkert de Boer. Na het volgen van een basiscursus fotografie in sociaal-cultureel centrum It Koartling in Buitenpost, zijn de deelnemers gestart met een fotoclub. Onder leiding van fotograaf en kunstenaar Marijke van Ruiten komt de fotoclub één keer per maand bij elkaar om opdrachten en foto's te bespreken. Deze eerste gezamenlijke expositie heeft als titel 'Detail(s)' meegekregen en bestaat uit zeer divers werk, van architectuur tot landschap, maar met als gemeenschappelijke deler het inzoomen op de wereld om ons heen. Een expositie met louter details.

De expositie is te bezichtigen in de hal van het gemeentehuis in Buitenpost (Stationsstraat 18). Openingstijden van het gemeentehuis: maandag, dinsdag en woensdag van 9.00 tot 16.00 uur, donderdag van 9.00 tot 20.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur.



Ingezonden persbericht