Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

22 mei: afsluiting Week van de Filerijder met ontspanning

MASSAGE TEGEN FILESTRESS OP A2

Files zijn een gevaarlijke bron van ergernis voor de Nederlandse automobilist. De frustraties kunnen stress veroorzaken. Om een verhoogde bloeddruk of overspannenheid door de files te voorkomen zorgt Eileen op donderdag 22 mei voor ontspanningsmassages in de Relaxbus. Bij tankstation Texaco Bisde langs de A2 bij Beesd kunnen filegedupeerden van 16.00 tot 20.00 uur relaxen en genieten van onder andere een gratis massage. De actie is onderdeel van de Week van de Filerijder die plaatsvindt van 15 tot en met 22 mei 2008.

Relaxbus

Lars Schotanus, directeur Eileen: "Uit het Nationale Automobilisten Onderzoek, dat we jaarlijks uitvoeren, komt de stressfactor als gevolg van files duidelijk naar voren. Om de filegedupeerden in het zonnetje te zetten en te laten zien dat wij hen niet vergeten zijn, kunnen zij gratis gebruik maken van de relaxbus. In een ontspannen sfeer van rusgevende muziek en heerlijke aroma's kunnen zij genieten van een heerlijke massage. Via licht en geluidseffecten zorgen wij ook voor een mentale ontspanning. Deze belevenis vermindert de stress en negatieve gedachten, waarna de automobilist met een fikse dosis positieve energie de weg kan vervolgen."

Nationale Week van de Filerijder
De Week van de Filerijder loopt van donderdag 15 tot en met donderdag 22 mei. De officiële aftrap van de actieweek vond afgelopen donderdag plaats tijdens het eerste 'Nationaal File Forum', in theater Spant! te Bussum. De Nationale Week van de Filerijder is een initiatief van de Partij van de Filerijder en wordt mede mogelijk gemaakt door Myleasecar.nl, Spare Rib Express, werkdichterbijhuis.nl, KeurCompany (onderdeel van ArboNed), Profile Tyrecenter Utrecht en Eileen.

Eileen
Eileen is een compleet dienstenpakket afgestemd op de Nederlandse automobilist. Het multimedia concept Eileen bestaat onder meer uit de telefonische service 0900-9722, de mobiliteitsportal www.eileen.nl, de gratis glossy Eileen Magazine, Het Nationale Automobilisten Onderzoek, SMS diensten en een promotieteam langs de Nederlandse wegen. Eileen is onderdeel van YPCA, een innovatief en snel groeiend bedrijf op het gebied van telefonische dienstverlening. YPCA ontwikkelt, levert en vermarkt verschillende interactieve diensten en (auto)mobiele concepten. Dit doet YPCA zowel onder eigen label als in opdracht van derden.

EINDE BERICHT