Gemeente Ermelo


Wegwerkzaamheden

Einde verkeersoverlast in zicht

Met de aanleg van het laatste plateau op de Groeneweg - Dr. Holtropstraat en Dr. Holtropstraat - Postlaantje komt er een einde aan de werkzaamheden die worden uitgevoerd om het centrum in te richten als 30-km gebied.

In week 22 start aannemersbedrijf Van de Haar Groep met de aanleg van een 30-km plateau op de kruising Groeneweg - Dr. Holtropstraat ter hoogte van de Gamma. De werkzaamheden worden in 2 fases uitgevoerd, er wordt gestart met de aanleg op de Groene weg - Dr. Holtropstraat en vervolgens Dr. Holtropstraat - Postlaantje. De totale duur van de werkzaamheden worden geschat op 3 weken.
Tijdens de werkzaamheden is het doorgaand verkeer gestremd.

De volgende maatregelen worden getroffen om bedrijven en woningen bereikbaar te houden:

* Eenrichtingsverkeer Postlaantje wordt tijdelijk opgeheven. Hiermee blijven de woningen aan de Dr. Holtropstraat en Postlaantje bereikbaar.

* De omleidingen worden met tijdelijke bebording aangegeven.

De aannemer en de gemeente stellen alles in het werk om de overlast tot een minimum te beperken en rekenen op uw begrip hiervoor. De hulpdiensten zijn op de hoogte gebracht van de werkzaamheden.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer (0341) 56 73 21 of een e-mail sturen naar gemeente@ermelo.nl.