Gemeente Appingedam

Inspraak algemene Subsidieverordening gemeente Appingedam 2008

Burgemeester en wethouders maken ter uitvoering van de Inspraakverordening en afdeling 3:4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van donderdag 22 mei 2008 gedurende een periode van 6 weken ter inzage ligt een concept van de Algemene subsidieverordening gemeente Appingedam 2008.

De Algemene subsidieverordening is van toepassing op alle subsidieaanvragen die bij de gemeente worden ingediend, tenzij is voorzien in een andere wettelijke regeling of bijzondere verordening. Deze algemene subsidieverordening vervangt met name de Subsidieverordening welzijnswerk gemeente Appingedam 1998.

De conceptverordening ligt ter inzage tijdens kantooruren in het Stadskantoor aan de Wilhelminaweg 14 en is ook hier in te zien.

Gedurende de termijn van ter inzage legging kunnen ingezetenen en belanghebbenden schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 15, 9900 AA Appingedam. Als u mondeling een zienswijze naar voren wilt brengen, kunt u een afspraak maken met de heer W. Havinga, telefoon: 0596 691215.

Gewijzigd op: 22-05-2008