Ingezonden persbericht


PERSBERICHT NIJMEGEN DEVILS


Dar Devils legt Friese topper vast

NIJMEGEN ­ Dar Devils heeft aanvaller Marco Postma vastgelegd. De 24-jarige Leeuwarder stapt over van Heerenveen en is de derde nieuwkomer in de selectie van coach Frank Gentges.

De organisatie in Nijmegen is enorm blij met de komst van Postma. 'Marco is één van de beste Nederlandse spelers in de competitie. Een grote, sterke speler met een goede actie in huis en de kunde om andere spelers van dienst te zijn. We zien Postma dan ook als een enorme versterking voor onze ploeg', zegt de woordvoerder van de club.

Marco Postma speelde het grootste deel van zijn loopbaan in Heerenveen, waar hij in zeven seizoenen 261 punten voor zijn rekening nam. Afgelopen jaar was hij met negen goals en 26 assists de nummer acht op de topscorerslijst van Flyers. De aanvaller speelde in het verleden één jaar in de jeugd van Krefeld.

Dar Devils trok eerder al Akim Ramoul van Geleen en de jonge Duitse verdediger Lorenz Schneider aan. Verder werd van een deel van de selectie het contract verlengd. 'We willen het komende seizoen meedoen om een plek in de play-offs. Doelstelling van de Devils is om met veel Nederlandse en Nijmeegse spelers de strijd aan te gaan. Het aantrekken van Marco Postma past uitstekend in die doelstelling.'

Nijmegen verlengde de afgelopen weken al de contracten van Nick de Jong, Casper Swart, Nick Verbruggen, Rick Wijnen, Tom van Mol, Timothy Gerritsen en Remo Speijers. Bert van den Braak keert niet terug bij Nijmegen. Hij verhuist naar Heerenveen.

######################################

EINDE PERSBERICHT



Ingezonden persbericht