C/TAC-Align

Totaal aantal pagina's: 1

P E R S B E R I C H T

's-Hertogenbosch, 22 mei 2008

Besluiten Algemene Vergadering van Aandeelhouders

SAP-dienstverlener Ctac maakt bekend dat tijdens de vandaag gehouden Algemene Vergadering van Aandeelhouders de heer ir. H. (Harrie) van Groenendael is toegetreden tot de Raad van Bestuur van Ctac als Chief Operating Officer. De heer van Groenendael heeft als ondernemer meer dan 20 jaar ervaring in de ICT branche, en is al vanaf begin 2005 nauw betrokken bij Ctac.

Dividend
Overeenkomstig het dividendvoorstel is besloten dat over het boekjaar 2007 een dividend zal worden uitgekeerd van EUR 0,06 per aandeel in contanten.

/ / / / / / / / / /

Profiel Ctac
Ctac is een ICT-dienstverlener gespecialiseerd in SAP-oplossingen, actief in Nederland, België en op kleine schaal in Duitsland. Activiteiten bestaan uit implementatie, integratie en beheer van SAP-systemen en hiervan afgeleide activiteiten zoals systeem upgrades en systeemoptimalisaties. De onderneming is SAP Service Partner en de grootste SAP-reseller in Nederland voor middelgrote ondernemingen. In België is Ctac Silver Partner van SAP. Tot de klantenkring behoren ruim 200 organisaties in handel en industrie, zakelijke dienstverlening, retail, (semi) overheid en universiteiten. Ctac had per ultimo maart 2008 414 medewerkers in dienst. Het hoofdkantoor is gevestigd in 's-Hertogenbosch (Nederland). Ctac is genoteerd aan Euronext Amsterdam (ticker: CTAC).