Ingezonden persbericht
Nieuwe aanstellingen binnen Paul Postma Marketing Consultancy B.V.
Benoemingen in lijn met groeiambitie

Nieuwegein, 22 mei 2008 - Paul Postma Marketing Consultancy (PPMC), het organisatie-adviesbureau voor commerciële vraagstukken, heeft drie nieuwe medewerkers aangesteld. De benoemingen liggen in lijn met de groeiambitie van de organisatie.

Wouter Weddepohl (31) benoemd als senior consultant
Wouter Weddepohl is per 1 december 2007 aangesteld tot senior consultant bij PPMC, zijn specialisme is marketing intelligence. Binnen deze functie richt hij zich op innovatieve projecten voor onder andere ICT en software-organisaties. Wouter was hiervoor werkzaam als Hoofd Marketing Services bij Sdu Uitgevers, waar hij verantwoordelijk was voor databasemarketing en marketing intelligence. Wouter heeft bedrijfseconomie gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg, afstudeerrichting marketingmanagement.

Wouter Weddepohl
Klik op deze link voor een grotere afbeelding

Friso Koel (36) benoemd als senior consultant
Per 1 april 2008 is Friso Koel in dienst getreden als senior consultant bij PPMC. Friso gaat zich in zijn nieuwe rol vooral richten op marktstrategie, marketingprocessen en vraagstukken op het gebied van klantervaringen. Friso heeft ervaring opgedaan in de telecom en de zakelijke en financiële dienstverlening. Als programmamanager CRM bij T-Mobile ontwikkelde hij onder meer servicestrategieën, waarna hij als marketingmanager de Rabobank adviseerde op het gebied van marketingbeleid en marktbewerking.

Friso Koel
Klik op deze link voor een grotere afbeelding

Marten Havekes (25) benoemd als consultant
Marten Havekes is per 1 april 2008 benoemd als consultant bij PPMC. Hij gaat zich voornamelijk bezighouden met datagestuurde en strategische marketing. Marten heeft zijn expertise onder meer opgedaan in de branches communicatie, FMCG en retail. Marten heeft zijn keuze voor PPMC gemaakt, omdat hem daar de mogelijkheid van een zeer steile leercurve wordt geboden. Hij wil graag bij verschillende bedrijven in uiteenlopende branches aan het werk. Marten studeerde economie aan de Rijksuniversiteit van Groningen, waar hij afstudeerde met een scriptie over de toegevoegde waarde van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Marten Havekes
Klik op deze link voor een grotere afbeelding

Over PPMC
PPMC is reeds 20 jaar het toonaangevend adviesbureau voor commerciële vraagstukken en opereert onder meer in de top van het Nederlandse bedrijfsleven. PPMC ondersteunt en adviseert haar klanten bij het realiseren van het werven, ontwikkelen en behouden van winstgevende klanten. Bij PPMC werken 20 specialisten die zich richten op marketinginnovatie en -strategie, marketing intelligence, campagnemanagement en online marketing. Meer informatie: www.ppmc.nl.

Noot voor de pers:


Ingezonden persbericht