Ingezonden persbericht

BackupAgent benoemt Edward van der Jagt tot Director Sales

Delft, 22 mei 2008 - BackupAgent benoemt Edward van der Jagt tot Director Sales. Van der Jagt (43) richt zich in deze nieuwe functie op de nationale en internationale groei van BackupAgent en het verder uitbouwen van de salesorganisatie. Van der Jagt neemt deze taken over van Roland Sars. Sars wordt in zijn nieuwe functie van Director Marketing & New Business Development verantwoordelijk voor strategische samenwerkingsverbanden, produkt- en marktontwikkelingen en internationale expansie. De benoeming van Van der Jagt onderstreept de groeiambities van BackupAgent.

Edward van der Jagt heeft in zijn carrière veel ervaring opgedaan in het opbouwen, motiveren en aansturen van salesteams in meerdere landen. Hij deed dit onder andere van 1988 tot en met 2003 bij Hewlett-Packard. De afgelopen vijf jaar werkte Van der Jagt als Sales Manager bij Oxxio en Dell Financial Services. Vóór hij bij HP aan

de slag ging, behaalde Van der Jagt zijn bachelorsdiploma in Economie en Marketing aan de Haagse Hogeschool.

Moos Bulder, CEO van BackupAgent: "Edward is een zeer gedreven persoon die klantbehoeften centraal stelt. Met zijn creatieve geest heeft hij veel relaties opgebouwd en successen behaald bij grote klanten en partners. Edward is een groot aanhanger van het 'eerst luisteren, dan spreken'-principe. Dit is de meest effectieve manier om een helder beeld te krijgen van de uitdagingen en behoeften van klanten. Zijn uitgebreide saleservaring en ondernemersmentaliteit passen perfect binnen onze doelstelling om uit te groeien tot marktleider op het gebied van online backupsoftware en -oplossingen."

"Ik ben zeer verheugd met deze functie", zegt Edward van der Jagt. "BackupAgent is in zeer korte tijd een gerenommeerde en gerespecteerde specialist geworden in automatische online en lokale backupoplossingen. Bovendien maakt dit bedrijf de laatste tijd een enorme nationale en internationale groei door. Er zijn inmiddels verkoopactiviteiten in meer dan 10 landen, en een vestiging in Australië. Ik ben er trots op deel uit te mogen maken van dit bedrijf en zie het als een uitdaging de groei nog verder te stimuleren en vorm te geven."

BackupAgent

Het van oorsprong Nederlandse bedrijf BackupAgent is enkele jaren geleden opgericht en in de afgelopen periode uitgegroeid tot een professionele, internationale organisatie. BackupAgent levert een kant-en-klare oplossing voor automatische online en lokale backup en recovery van bedrijfsdata. Het management van BackupAgent is een combinatie van Delftse innovatie en IT-veteranen. Backup is een vertrouwensproduct en volgens BackupAgent geldt dat net zo goed voor de organisatie achter de oplossing. Om die reden zijn ondersteuning en service voor BackupAgent even belangrijk als productkwaliteit. Dit uit zich bijvoorbeeld in installatie- en onderhoudsservices door gespecialiseerde technici na aanschaf. Maar ook in de mogelijkheid van dagelijkse monitoring van backups. Voor meer informatie: www.backupagent.com.