Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

"Ortel Dunya Festival perfect evenement om elkaar live te ontmoeten" Ortel Mobile sponsort dé gratis multiculturele ontmoetingsplek

DEN HAAG, 22 mei 2008 - Met meer dan 60 uur muziek, dans, literatuur en film uit alle uithoeken van de wereld is het misschien wel dé gratis multiculturele ontmoetingsplek voor bezoekers van vele nationaliteiten. Daarom sponsort Ortel Mobile ook dit jaar het inmiddels befaamde Ortel Dunya Festival. De 31e editie van dit bijzondere evenement vindt dit jaar plaats op zondag 25 mei in het Rotterdamse Park bij de Euromast.

Sponsoring is een uitermate belangrijk speerpunt van Ortel Mobile. De aanbieder van prepaid mobiele telefonie binnen de doelgroep kiest bewust voor het financieel steunen van een aantal bijzondere evenementen, zodat mensen van verschillende culturen elkaar ook 'live' kunnen ontmoeten. Ortel Mobile maakt het met haar diensten voor mensen mogelijk om per mobiel contact te houden met familie, vrienden en geliefden in het buitenland. Met inmiddels vele honderdduizenden klanten is Ortel Mobile een van Europa's grootste aanbieders van prepaid mobiele telecommunicatiediensten.

"Perfect evenement"
"Natuurlijk willen we met het sponsoren van evenementen onze naam en het product onder de aandacht brengen", legt Celal Oruç (CEO van Ortel Mobile) uit. "Maar het is ook een manier om iets extra's te doen voor onze klanten. Doordat we een aantal bijzondere evenementen financieel steunen, bieden we hen de mogelijkheid elkaar daar te treffen en er zich te amuseren. Het Ortel Dunya Festival is wat dat betreft een perfect evenement. Het biedt een rijk assortiment aan culturele uitingen, interessant voor de jaarlijks ruim 200.000 bezoekers die er op afkomen." Naast het Ortel Dunya Festival sponsort Ortel Mobile ook het befaamde Rotterdamse Zomercarnaval, het Nelson Mandela Festival, de Pasar Malam Besar, de Pleasure Paas Party en het Multifestijn.


---

Noot voor de pers:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wilfred Rottier (Executive Vice President Sales, Marketing & Business Development). Telefoon: (070) 363 45 65
Mobiel: (06) 415 25 263
E-mail: wilfred@ortelmobile.com

Over Ortel Mobile
Kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare mobiele telecommunicatiediensten bieden, in het bijzonder aan Nederlanders van allochtone afkomst en buitenlanders die tijdelijk in Nederland verblijven. Dat is wat Ortel Mobile sinds 2005 in Nederland doet. Met succes, want Ortel Mobile is in korte tijd uitgegroeid tot een van Nederlands grootste bedrijven in prepaid mobiele telefonie. Inmiddels heeft Ortel Mobile haar diensten uitgebreid naar België en Duitsland. Voornemen is om uiterlijk in 2008 nog in minimaal drie andere Europese landen de markt te gaan betreden. Ortel Mobile kiest bewust voor een strategie waarbij de klant centraal staat en niet de technologie. Door intensief klantencontact te combineren met gedegen marktonderzoek weet Ortel Mobile steeds precies welke producten, diensten en oplossingen wanneer gewenst zijn. Ortel Mobile heeft inmiddels 65 fulltime medewerkers in dienst. De onderneming draaide in 2007 een omzet van 85 miljoen euro, verwacht voor 2008 een omzet van 170 miljoen euro en heeft kantoren in Den Haag, Antwerpen en Düsseldorf. Ortel Mobile is o.a. hoofdsponsor van het Nelson Mandela Festival, Zomercarnaval Rotterdam en het Dunya Festival.

Zie ook: www.ortelmobile.nl


---- --