PERSBERICHT

Uitbreiding sfeerlijnen met nog meer babyaccessoires en hebbedingetjes

FABS WORLD verspreidt 100% warmte met producten en bijzondere brochure!

Rosmalen, mei 2008 - Het is feest bij FABS WORLD! Haar eerste brochure is "geboren". Deze brochure is - net als FABS WORLD - anders dan anders en laat de wereld van FABS WORLD - een wereld met 100% warmte - beleven. En dat is niet de enige reden voor feest. Want FABS WORLD verspreidt met haar bijzondere babykamer(accessoires) en originele (kraam)cadeautjes inmiddels 100% warmte over de hele wereld. Vanuit tientallen vooraanstaande babywinkels en -lifestylezaken in Nederland maar ook in Singapore en IJsland. Met deco / speelmuizen, commode tassen, fopspeentasjes en badstoffen dekens, kunnen baby/kinderkamers nu nog verder opgefleurd worden. Want FABS WORLD biedt alles wat een basic babykamer nodig heeft: kleur, sfeer en een goed gevoel. 100% warmte dus!

Een must have voor de babykamer; mooi leuk, mooi anders, mooi praktisch en mooi bijzonder.

FABS WORLD heeft haar 8 basislijnen (rood / wit stip, zwart / wit stip, grijs / wit streep, petrol / wit streep, fuchsia bloem, gouden bloem, pink patch, lime patch) uitgebreid:

· Mooi en leuk zijn de grappige, stoffen speelgoed / deco muizen. Niet alleen zacht en lief om mee te knuffelen. Ook prachtig op de babykamer. Door de zachte prijs een heel leuk (kraam)cadeautje. Prijs EURO 9,95.

· Mooi en anders zijn de decoratieve en praktische commodetassen in 3 maten. Het grootste formaat is handig voor luiers en verzorgingsproducten. Maar ook om speelgoed in op te bergen. En het kleinste formaat? Als tasje voor peutermeisjes. Voor hun speldjes, elastiekjes en "freubeldingetjes", voor wattenstaafjes, wattenschijfjes, sieraden of om zo maar wat mee "rond te showen". Prijzen EURO 14,95, 19,95 en 24,95.

· Mooi en praktisch zijn de handige speentasjes voor het hygiënisch opbergen van fopspenen. Nooit meer zoeken in tas of zakken. In dit speciale tasje is de fopspeen altijd direct bij de hand. Prijs EURO 6,95.

· Mooi en bijzonder zijn de zachte ledikantdekens van badstof met traditioneel haakwerk. Warm en mooi in het ledikantje en ook te gebruiken als speelkleed of omslagdoek. Prijs EURO 79,95.

FABS WORLD is eigentijds en tegelijkertijd tijdloos. Maar is ook bijzonder door in te kopen op locale markten. Stofjes en patroontjes variëren hierdoor soms wat. Producten horen zo bij elkaar maar zijn toch anders. Dit maakt binnen een sfeerlijn de combinatie van producten net even spannender. En door te produceren in een Fair Trade project in Bangkok kunnen tientallen vrouwen eerlijk werk doen als alternatief voor de prostitutie en zelf thuis voor hun kinderen zorgen. Ook zo verspreidt FABS WORLD 100% warmte over de hele wereld.

Welkom in FABS WORLD - een wereld met 100% warmte.

---

Over FABS WORLD en Fabienne Beckmann

Fabienne Beckmann leerde op jonge leeftijd verschillende handwerktechnieken van haar oma. Als snel maakte ze haar eigen kleding en accessoires. Een basis waarin creativiteit en vakmanschap zich optimaal konden ontwikkelen. Fabienne studeerde in 1991 af aan de Kunstacademie Den Bosch. Zij deed o.a. ervaring op bij Peek & Cloppenburg en de televisie. Ook ontwierp en maakte zij bruidsjurken. Na een "uitstapje" naar een naaiatelier voor sociale werkvoorziening begon Fabienne voor zichzelf.

Als zelfstandig onderneemster maakte zij eerst dingen die gewoon leuk zijn om te maken; accessoires voor in huis, voor "aan je lijf" en zo ook voor de babykamer. Deze babykameraccessoires kregen meer vorm na de geboorte van haar dochter. Zo ontstond FABS WORLD. Fabienne's belangrijkste drijfveer is het maken van dingen die een goed gevoel geven. Dingen met een hoog "hebben" gehalte, leuk om naar te kijken en vooral leuk om te gebruiken. Voor Fabienne is het essentieel dat iedereen die FABS WORLD "tegen komt" er een goed gevoel van krijgt. Daarom wordt FABS WORLD o.a. gemaakt in een fair trade project in Bangkok. Hierdoor kunnen vrouwen eerlijk werk doen als alternatief voor prostitutie. En belangrijker nog, thuis blijven bij hun kinderen, deze zelf opvoeden en 100% warmte geven.



Ingezonden persbericht