Ingezonden persbericht

PRESS RELEASE ON BEHALF OF HWB INTERNATIONAL

Nieuw anti-snurkmiddel overtreft traditionele methodes

Een gepatenteerde en hightech ontwikkelde anti-snurkband onderscheidt zich in een vergelijkende studie van de traditionele anti-snurkmiddelen. De Snoozer® werkt 2 maal beter dan de keelspray, 11 maal beter dan de mondspray en de anti-snurktabletten bleken het snurken enkel te vermeerderen.

Wereldwijd snurkt een derde van de bevolking en dit cijfer stijgt met de leeftijd. Snurken is een gezondheidsprobleem dat vaak ook sociale problemen met zich meebrengt. Efficiënte behandelingen zoals mandibulaire repositie apparatuur (MRA) of continuous positive airway pressure (CPAP) zijn omslachtige en dure ingrepen om het snurken te verminderen. Er bestaan ook betaalbare methodes zoals keelsprays, mondsprays en tabletten waarvan de werkzaamheid niet het gewenste effect heeft.

Exclusief verkrijgbaar via www.snoozer.eu

Innovatie dankzij fysieke ergonomie

De Snoozer® werd ontwikkeld en gepatenteerd door HWB International bvba, in samenwerking met een gespecialiseerd industrieel designbureau. Bij het design werden computer -simulaties van de menselijke anatomie gebruikt en daardoor omsluit de Snoozer® iedere onderkaak perfect. Dit zorgt ervoor dat de tong, die vastzit aan de onderkaak, een betere ligging krijgt en minder gemakkelijk in de keel valt. Zo neemt de Snoozer® de grootste oorzaak van snurken weg.

Snurken is een onderschat probleem

Veel mensen relateren snurken met een verstoord slaapritme dat leidt tot concentratiestoornissen, vermoeidheid en soms hartproblemen. Maar snurken is vooral sociaal een onderschat probleem: de partners slapen niet meer samen of snurkers durven niet meer in een hotelkamer slapen. De Snoozer® vermindert niet alleen het aantal keer snurken, ook het geluidsniveau daalt opmerkelijk. Dit betekent dat de Snoozer® 66% minder gesnurk veroorzaakt.

Bij de lancering van het nieuwe product "Snoozer ®" werd een onafhankelijk, vergelijkend onderzoek uitgevoerd. De onderzoeksresultaten zijn verbijsterend. U kunt een volledig verslag lezen op http://www.snoozer.be/wetenschappelijk-onderzoek.html.

De Snoozer® is een gepatenteerd product van HWB International bvba. HWB International verdeelt de Snoozer® in 12 verschillende landen via haar E-commerce websites (www.snoozer.eu).



Ingezonden persbericht