Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Zoover.nl: Nederlands elftal in luxueuzer hotel dan tegenstanders

Oranjefan verkiest primitieve camping boven luxe hotels

Nijmegen, 22 mei - Het is bijna zover: 7 juni gaat het EK voetbal van start. Duizenden Nederlandse supporters zullen hiervoor naar Zwitserland afreizen voor een verblijf op de Oranjecamping. In tegenstelling tot de luxe van het Nederlands Elftal krijgen de fans hier te maken met primitievere voorzieningen, blijkt uit beoordelingen van de grootste Nederlandse vakantiesite Zoover.nl.

Primitieve sanitaire voorzieningen
Camping Manor Farm is één van de Oranjecampings voor de Oranjefans. Een grote feesttent, DJ`s, optredens en versieringen zorgen voor het ware Oranjegevoel. De beoordelingen voor deze camping lopen echter uiteen van tevreden bezoekers tot ontevreden bezoekers. Marius schrijft: "Het sanitair is echt te triest voor woorden en aan vervanging toe." M. Hovens daarentegen vindt het een goed verzorgde camping met genoeg faciliteiten, gelegen in een prachtige omgeving en met een hele vriendelijke eigenaresse.

Overdadige luxe Nederlands elftal
Terwijl de Oranjesupporters op een camping verblijven, verblijft het Nederlands elftal in een zeer luxe 5-sterren hotel. Het Beau Rivage Palace hotel in Lausanne zal gedurende het EK, de thuisbasis zijn van het Nederlands elftal. Frankrijk verblijft in Le Mirador Kempinski, terwijl Italië en Roemenie het slechts met een vier sterren onderkomen moeten doen. Italië verblijft in Schloss Weikersdorf en Roemenie heeft Säntispark als onderkomen.

Stoom afblazen in Bern en Wenen
Naast de spannende wedstrijden is er volgens de bezoekers van Zoover nog van alles te beleven in de voor Nederland belangrijke speelsteden; Bern en Wenen. Bern scoort op Zoover een dikke 8. Riny: "Bern is het een gezellige stad met vele winkeltjes, terrassen, kroegjes en cultuur." Wenen scoort een 8,6 op Zoover. Miranda vindt Wenen een erg mooie stad met een bijzondere architectuur, vele bezienswaardigheden en een druk uitgaansleven. Genoeg mogelijkheden dus voor de fans om na een bloedstollende wedstrijd wat stoom af te blazen.

Over zoover.nl
www.Zoover.nl is een onafhankelijke en gratis vakantiewebsite waarop vakantiebestemmingen en accommodaties zoals hotels, appartementen, vakantieparken, en campings worden beoordeeld. Door reizigers, voor reizigers. Daarnaast is direct te zien waar een accommodatie geboekt kan worden en kunnen er vakantiefoto's en -video's worden toegevoegd. Verder wordt er wekelijks een digitale nieuwsbrief verstuurd waarin de aanbiedingen van de beste accommodaties zijn opgenomen.