Everest stelt Dik Vissink aan als projectmanager


'S-HERTOGENBOSCH, 20080522 -- Dik Vissink (47) is onlangs bij Everest, ontwikkelaar en aanbieder van innovatieve softwareoplossingen, gestart als projectmanager. In zijn nieuwe functie is hij op projectniveau verantwoordelijk voor implementatie en coördinatie van hypotheekoplossingen bij diverse klanten.

De afgelopen tien jaar was Dik werkzaam bij Ordina, waar hij als projectmanager verantwoordelijk was voor hypotheekprojecten bij ondermeer de Rabobank, ING en ABN-Amro Bank. Daarvoor was hij werkzaam bij Centraal Beheer Achmea waar hij verantwoordelijk was voor de implementatie van een nieuw hypotheeksysteem.

"Met mijn uitgebreide ervaring vind ik het een uitdaging om een duidelijke bijdrage te kunnen leveren aan de kwaliteit, effectiviteit en doelmatigheid van IT-projecten binnen een sterk dynamische markt", aldus Dik Vissink. "De hoge kwaliteitsnormen die Everest stelt aan de automatiseringsoplossingen geven mij de mogelijkheid om kennis en ervaring die ik heb opgedaan maximaal te benutten."

Kees Buisman, algemeen directeur Everest: "Wij zijn verheugd met de aanstelling van Dik. Met zijn projectmatige aanpak, waarin een effectieve en efficiënte implementatie van het automatiseringstraject centraal staat, is hij een waardevolle aanwinst voor Everest. Zo blijven wij in staat het business proces bij een organisatie van begin tot eind te begeleiden."





Everest