Www.manOman.nl: waar mannen vinden wat vrouwen willen


Met manOman is geen tijd verleden tijd

UTRECHT, 20080522 -- Met de lancering van www.manOman.nl is Nederland sinds deze maand een unieke website voor mannen rijker. De virtuele manOman-assistente Mandy herinnert elke man vanaf nu aan al zijn `romantische data' en geeft hem meteen succesvolle cadeau- en doesuggesties.

`Waar mannen vinden wat vrouwen willen' is de slogan van de nieuwe website manOman. De site is speciaal ontwikkeld voor de drukbezette man om hem te assisteren bij het vinden van succesvolle cadeaus en uitjes voor zijn vrouw of vriendin. Op manOman voert hij eenmalig zijn belangrijke data in (trouwdag, verjaardag van partner, Valentijn). Mandy, zijn online personal assistant, attendeert hem vervolgens op die momenten via een SMS en een e-mail. En manOman gaat verder: op manOman selecteert Mandy originele cadeau- en doe-suggesties, speciaal voor zijn (kieskeurige) vrouw. Zo zoekt zij bijvoorbeeld romantische restaurants, verrassende hotels en sexy cadeaus voor hem uit. Zelf de stad afstruinen naar het perfecte cadeau is dus niet langer nodig. Want om het extra gemakkelijk te maken, zijn Mandy's suggesties meteen te boeken via manOman.

Speciaal voor hem
manOman is ontworpen voor echte mannen. Naast verrassende ideeën voor zijn vrouw vindt de drukbezette man op manOman dan ook nieuws over auto's, sport, gadgets, mooie vrouwen en actualiteiten. In het manOman-Nieuws verschijnen interessante artikelen, bijzondere interviews en komische onderzoeken. Bovendien biedt manOman interessante aanbiedingen en acties waarmee exclusieve producten en activiteiten te winnen zijn. Bijvoorbeeld VIP-kaarten voor de nieuwe James Bond, of een exclusief boek over de Olympische Spelen. Het team achter manOman Drie pittige vrouwen zijn de motor achter manOman. Hun doel: de relatie tussen man en vrouw een beetje leuker maken. Hun visie: niet met het vingertje wijzen, maar een praktische oplossing bieden voor twee erkende problemen: dat mannen een te drukke agenda hebben om álle romantische data te onthouden én het feit dat ze niet van shoppen houden. Vanaf nu is er echter geen excuus meer: met manOman is geen tijd, verleden tijd!

Kijk op www.manOman.nl !





Ingezonden persbericht