Ingezonden persbericht


----------
PERSBERICHT

Dinsdag 6 mei, 2008

BRONWATER
"Verse hiphop in de haven"
presents:
RMB & DION (CD RELEASE), MASACA, J'83 & THE SUPERBLENDERS

Ook deze editie staat volledig in het teken van het ongetekende talent uit de havenstad en Bronwater zou Bronwater niet zijn als er niet wederom een cd-release gepland zou staan!

Vierde Kulinair tijdens de eerste editie van Bronwater een feestje ter ere van zijn EP en heeft Tim Beumers er vorige maand zijn album gereleast dan is nu de beurt aan RMB & DION! De glazen zullen niet alleen geheven worden voor RMB & DION, maar ook voor Masaca, J'83 (onze huis producer) & The SuperBlenders. Dat ook Mattie Mo weer aanwezig is, is uiteraard geen verrassing meer! Het hosten zit in je bloed of niet!

De rappers RMB & DION zijn twee uit Spangen afkomstige MC's, die 22 mei de EP "Kennis Is Kunstwerk" uitbrengen. De collega-rappers brachten hun laatste projecten uit in 2007. RMB met de CD-DVD ''K Waag En Win'', en Dion Mase met de mixtape ''Succes Is Doelwit''. Ze waren eerder te horen op de What's da Flavor?! Compilatie CD uit 2005 en bundelen nu de krachten om hun productieve rapskills en flows naar buiten te laten horen.

De andere act van de avond doet zeer zeker niet onder aan de hoofdact. Het is een ijzersterk duo, dat in het Engels rapt, woont in Rotterdam en wortels heeft in Cabo. Masaca heeft al aardig wat optredens op hun naam staan waaronder 4 Tha Love Of Hiphop in Off_Corso. De reden dat ze in het Engels rappen is dezelfde als de sound: het is universeel. Ze willen dan ook dat het overal gehoord wordt. Bronwater verheugt zich zeer op het optreden van deze jongens.

Uiteraard is J'83 er ook weer! Van hem weten we ondertussen al dat hij elke keer weer voor waanzinnige verrassingen zorgt!

Datum: donderdag 22 mei 2008
Deur open: 20.00
Toegang: ¤ 5,-
Locatie: WaterFront / kleine zaal
Meer info: www.waterfront.nl / www.bronwater010.hyves.nl / www.myspace.com/bronwater010 / www.myspace.com/dionmase1 / www.myspace.com/rmb3027 / www.myspace.com/masacamusic / www.myspace.com/j83music Tickets: Velvet Rotterdam, Plato Rotterdam, Sounds Rotterdam, WaterFront Kleine Zaal, www.waterfront.nl en www.easyticket.nl

----------
voor de redactie
Voor meer informatie en of rechtenvrij beeldmateriaal kunt u contact opnemen met de afdeling communicatie.

Valesca Mulder (medewerker communicatie)
valesca@waterfront.nl / 010-2010980

Els van der Vorm (medewerker communicatie)
els@waterfront.nl
aanwezig op: di / do

----------