Gemeente Hulst


Persbericht - 09.05.2008

Infoavond bestemmingsplan Hulst Noord

Op donderdag 22 mei 2008 vindt in het stadskantoor te Hulst een informatieavond over het ontwerp bestemmingsplan Hulst Noord plaats. Het bestemmingsplan biedt een planologischjuridisch kader voor Hulst Noord. Doel van het bestemmingsplan is om daarmee de bestemmingsplannen Tivoli, Dullaert-polder, Hooghuis, Carmel, Nieuw Hulst en Moerschans te actualiseren.

Vanaf 18.30 tot 21.00 uur kunnen belangstellenden terecht in het stadskantoor om zich te laten informeren over het ontwerp bestemmingsplan. Er is ook gelegenheid tot het stellen van vragen. Ook is het mogelijk om tijdens deze inloopavond zienswijzen kenbaar te maken.

Het ontwerp bestemmingsplan Hulst Noord ligt daarnaast tot en met 25 juni 2008 voor een ieder ter inzage op het stadskantoor, gelegen aan de Grote Markt 21 te Hulst, en wel bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling.
Het ontwerp bestemmingsplan is tevens te raadplegen op www.gemeentehulst.nl in het menu onder gemeentelijke regelgeving, bestemmingsplannen.

Tot en met 25 juni 2008 kan een ieder zijn zienswijze omtrent het ontwerp-bestemmingsplan kenbaar maken aan de gemeenteraad van Hulst, Postbus 49, 4560 AA Hulst. Zienswijzen kunnen zowel schriftelijk als mondeling kenbaar gemaakt worden.
Mondelinge reacties kunnen kenbaar worden gemaakt op het stadskantoor, gelegen aan de Grote Markt 21 te Hulst, en wel bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling.

---

Gemeente Hulst
Team Communicatie
Cindy van Driessche.
Tel : 0114-389137
Email: communicatie@gemeentehulst.nl