Naamswijziging Middle Europe Real Estate N.V. in MEI-Real Estate N.V.

22/05/2008 15:45

Middle Europe Investments

MEI-Real Estate N.V. is met ingang van 23 mei 2008 de nieuwe naam van Middle Europe Real Estate N.V. Dit is unaniem besloten tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 24 april 2008.

Met ingang van 23 mei 2008 wordt het aandeel MEI-Real Estate N.V. aan de NYSE Euronext Amsterdam in de Officiële prijscourant opgenomen als:

MEI-Real Estate N.V.

ISIN-code: NL0006311706

Voor deze naamswijziging is gekozen omdat hierdoor duidelijker is dat MEI-Real Estate N.V. onderdeel uitmaakt van de door Middle Europe Investments beheerde beursgenoteerde beleggingsfondsen.

MERE

MEI-Real Estate N.V. (MERE) heeft een 'open end'-structuur en daardoor weerspiegeld de koers direct de waarde van het vastgoed. De koers wordt niet beïnvloed door beurssentiment. MERE is het enige open-end vastgoedfonds genoteerd aan de NYSE Euronext Amsterdam. MERE belegt in commercieel onroerend goed in Midden Europa en heeft de afgelopen jaren een twintigtal vastgoedobjecten in Tsjechië en Slowakije gekocht. Over het jaar 2007 heeft MERE een totaal rendement van 11,6% behaald. Het jaar 2008 is goed gestart met een rendement van ruim 8%.

Middle Europe Investments

Middle Europe Investments (MEI) is in 1992 opgericht, heeft haar hoofdkantoor in Lochem en eigen vestigingen in Tsjechië, Slowakije, Roemenië, Bulgarije en Rusland. MEI is geheel onafhankelijk en niet gelieerd aan andere partijen. MEI beheert een zevental op Midden Europa gerichte fondsen.

De directie, MEI-Fondsenbeheer B.V.