Gemeente Boarnsterhim


Nog een kavel beschikbaar in Grut Palma

Verloting vrije kavels in woningbouwplan Grut Palma te Wergea. Op woensdag 7 mei jl. zijn door Idema en Slart notarissen 5 kavels in het woningbouwplan Grut Palma verloot. Tijdens deze verloting zijn 4 van de 5 kavels door de gemeente verkocht. Het betreft hier de kavels 31, 72, 73 en 74.
Wethouder De Vries feliciteerde de gelukkigen en overhandigde hen een fles wijn met hierop een luchtfoto van het woningbouwplan Grut Palma.

De na verloting nog resterende kavel 32 wordt door de gemeente op volgorde van binnenkomst van aanmelding te koop aangeboden. Kavel 32 is gelegen op een unieke locatie in plangebied 5a, direct aan de Staandemast Route met eigen ligplaats. De kavel heeft een afmeting van 1289 m² inclusief water. De kavelprijs bedraagt EUR 406.486,15, inclusief BTW , exclusief overdrachtskosten.

Belangstellenden voor deze kavel kunnen dit schriftelijk kenbaar maken aan het college van burgemeester en wethouders van de Gemeente Boarnsterhim, Postbus 40, 9000 AA GROU, onder vermelding van "woningbouwplan Grut Palma, kavel 32".

Op volgorde van binnenkomst van de aanmelding, wordt een informatieset met algemene informatie en de specifieke informatie ten aanzien van het bestemmingsplan, het beeldkwaliteitplan en de verkoopakte toe gezonden.
De gegadigde heeft na toezending van de informatie 4 weken de tijd om middels het inschrijvingsformulier kenbaar te maken of deze wil overgaan tot aankoop van de kavel.