Provincie Utrecht

Predikaat Koninklijk voor rentmeesterkantoor `t Schoutenhuis

23-5-2008 -

De commissaris van de Koningin in de provincie Utrecht, de heer R.C. Robbertsen, reikt vandaag het predikaat Koninklijk uit aan rentmeesterkantoor 't Schoutenhuis. De uitreiking vindt plaats tijdens de viering van het honderdjarig jubileum van het rentmeesterkantoor uit Woudenberg.

Rentmeesterkantoor 't Schoutenhuis werd in 1908 opgericht met als doelstelling "het beheren van landgoederen van derden". Honderd jaar later is de doelstelling nog steeds hetzelfde.
`t Schoutenhuis is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste rentmeesterkantoren van Nederland. Het kantoor geniet landelijke bekendheid door zijn bijdrage aan een effectief, efficiënt en professioneel beheer van landgoederen.

Het recht om het predikaat Koninklijk te voeren wordt toegekend door Hare Majesteit de Koningin en is voorbehouden aan organisaties en ondernemingen die tenminste 100 jaar bestaan, die van landelijke betekenis zijn en een vooraanstaande plaats innemen in hun vakgebied. Rentmeesterkantoor 't Schoutenhuis mag vanaf vandaag het predikaat Koninklijk voeren.

Meer informatie: Eva de Vroome, telefoon 030 - 258 2249