AutoRai

Prijswinnares Hyundai i30 huilt tranen van geluk

(5/23/2008)
Het leven van Wendy Bosman staat volledig op zân kop sinds de Amsterdamse haar auto bij het BP-benzinestation aan de Gooiseweg in Amsterdam vol met benzine tankte. âJullie weten niet half wat jullie hebben aangerichtâ, huilde Wendy. Gelukkig waren het tranen van geluk.

De Amsterdamse douanebeambte won niet alleen een nieuwe Hyundai i30, de hoofdprijs van de gezamenlijke actie van BP en Hyundai, maar ook een bezoek met het hele gezin aan de wedstrijd Nederland-Roemenië tijdens UEFA EURO 2008. Uiteraard rijdt Wendy in haar nieuwe Hyundai i30 naar Zwitserland.

Gisteren stond Wendy weer bij het BP-tankstation aan de Gooiseweg bij afslag 112 in Amsterdam. Dit keer om haar prijs in ontvangst te nemen: een nieuwe Hyundai i30 1.4 ActiveVersion ter waarde van ⬠16.995,-. Speciaal voor deze feestelijke gelegenheid had ze haar halve familie meegenomen. De dolgelukkige prijswinnares was er bovendien nog steeds niet helemaal van overtuigd dat ze ook daadwerkelijk de winnares was. Wendy Bosman: âDat komt door mijn vader. Bloednerveus werd ik van hem. Hij zei steeds: âWendy, dit klopt niet. Je wordt in de maling genomen. Je kunt toch niet zomaar een nieuwe Hyundai winnen als je een keer benzine tankt bij BP.â Maar het is dus echt waar. Ik ben werkelijk dolgelukkig. En dat zijn mijn vader, vriend en zoon ook, want zij mogen met mij mee naar Zwitserland om op 17 juni in Bern de wedstrijd Nederland-Roemenië tijdens het EK-voetbal in Zwitserland en Oostenrijk bij te wonen Hoe we naar Bern gaan? Met de nieuwe Hyundai natuurlijk. In een woord fantastisch. En BP betaalt ook nog eens voor de benzine.â

De door Hyundai en BP geïnitieerde actie âtank en win een Hyundai i30â naar aanleiding van het naderende Europees kampioenschap voetbal is overigens een daverend succes. Maar liefst 170.000 mensen hebben zich tot nu toe op het internet voor de actie ingeschreven. Een van de winnaars is dus Wendy Bosman. Wie de tweede gelukkige wordt en ook een nieuwe Hyundai i30 wint en naar de finale van UEFA Euro2008 gaat, wordt binnenkort bekendgemaakt. De actie loopt immers nog tot eind juni.

De prijswinnaars hebben in ieder geval alle geluk van de wereld. De Hyundai i30 is immers een zeer stijlvolle, Europees vormgegeven auto, die zich wat betreft kwaliteit, luxe, comfort, betrouwbaarheid én design onderscheidt. Als enige middenklasser is de Hyundai i30 standaard voorzien van een geïntegreerd navigatiesysteem. De Hyundai i30 is verkrijgbaar vanaf ⬠16.995,-.