Succes samenwerking ADP en SAP blijft groeien

23/05/2008 15:04

ADP Nederland BV

Steeds meer internationaal werkende bedrijven gaan over tot het uitbesteden van hun HR-werkzaamheden. Ruim 100 multinationals maken inmiddels gebruik van de ADP-oplossing GlobalView(R). Onder hen bedrijven als IKEA, Rhodia, Sodexho en Virgin.

GlobalView(R) is het HR Business Process Outsourcing (BPO) platform van ADP, gebaseerd op de toonaangevende HR business solutions van SAP en hiermee inmiddels één van de meest vooraanstaande oplossingen in de branche. ADP, al eerder onderscheiden met de SAP Pinnacle Award, was dan ook prominent aanwezig tijdens het laatste VNSG-congres in Maastricht.

Single source

GlobalView(R) maakt gebruik van de SAP-oplossing voor Human Capital Management (HCM) mySAP, ondersteund door SAP Netweaver(R), om vanuit één bron deze toonaangevende, meertalige en in verschillende valuta's werkende HR-outsourcingdienst te kunnen aanbieden. GlobalView(R) biedt voor alles een consistente benadering van HR-processen. De samenwerking tussen ADP en SAP resulteert daardoor in een oplossing die uitstekend aansluit bij de behoefte van de markt aan toegesneden uitbestedingsmogelijkheden.

De groei zit er dan ook flink in. Sinds januari 2008 zijn er 10 nieuwe multinationals met GlobalView(R) aan de slag gegaan. Ook uit vakkringen is er erkenning:

HROA, de internationationale organisatie voor outsourcing van HR-werkzaamheden waarin professionals uit 20 verschillende landen samenwerken, kende SAP en ADP in april 2008 de onderscheiding voor Technology Relationship of the Year toe tijdens het HROA Gala in New York. Ook in december ging deze onderscheiding, maar toen voor het jaar 2007, al naar ADP en SAP, eveneens voor hun samenwerking in Global View(R)

Over ADP Internationaal

Automatic Data Processing, Inc. (NYSE: ADP), met 8 miljard dollar aan omzet en zo'n 600.000 cliënten wereldwijd, is een van de grootste leveranciers met een breed scala aan toonaangevende en kosteneffectieve transactieverwerkings- en informatiegerelateerde bedrijfsoplossingen. ADP(R) Employer Services (ES), een divisie van ADP, voldoet aan de uitgebreide zakelijke wensen van werkgevers overal ter wereld. De kosteneffectieve, gebruiksvriendelijke oplossingen van ADP ES zijn ontstaan op basis van bijna 60 jaar ervaring in de branche en bieden een hoge toegevoegde waarde voor zowel grote, middelgrote als kleinere organisaties. Meer informatie over GlobalView (R)kunt u vinden op www.globalview.adp.com.

ADP Nederland

ADP Nederland BV is een dochteronderneming van ADP Inc en een van de grootste Nederlandse verwerkers van salarisgegevens en personeelsinformatie. Ruim een miljoen Nederlanders ontvangen maandelijks hun loonstrook van ADP.

ADP, gevestigd in Rotterdam en Capelle aan den IJssel, heeft circa. 550 medewerkers in dienst en had in 2006 (boekjaar 2007) een omzet van 72,3 miljoen euro. ADP Nederland beschikt over de SAS70 type 2-mededeling, onontbeerlijk voor bedrijven die willen voldoen aan de Sarbanes-Oxley-wetgeving.

www.adp.nl





http://www.globalview.adp.com