Politie Brabant-Noord

Benzinestation Hondsiep overvallen

Haps, 23-05-2008 o De politie is dringend op zoek naar mensen die het tankstation tussen zeven en acht uur deze morgen bezocht hebben. Ook al denk men niets gezien te hebben, kleine dingen kunnen al belangrijk zijn om dit misdrijf op te lossen. Bel met 0900-8844 of anoniem met 0800-7000.

Vrijdagmorgen omstreeks half acht is het tankstation Hondsiep, langs de A73 ter hoogte van Haps in de richting van Nijmegen, door één man overvallen.

Op dat moment waren er drie medewerkers aanwezig en verschillende klanten. Eén van de medewerkers, een 33-jarige man, was in het kantoor aan het werk. Op een gegeven moment stond hij oog in oog met de overvaller die een pistool in zijn handen had en op hem richtte. De man moest zichzelf vastbinden aan een stoel. De dader bond zijn handen vast. De dader nam een onbekend gebleven geldbedrag mee. Zonder op te vallen is hij weer vertrokken. De klanten in de zaak en het andere personeel hebben niets van de overval gemerkt. Het slachtoffer wist zich te bevrijden. Hij is erg overstuur. Het vervoermiddel waarmee de overvaller is gekomen is nog onbekend. Hij kan ook lopend gekomen zijn.

Het signalement van de overvaller is summier, een blanke man van ongeveer 1.80 m lang met een normaal postuur. Hij was gekleed in een blauwe spijkerbroek en een zwart T-shirt zonder opdruk. Hij sprak Nederlands.